Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu
Hangar 18

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Više od 100 gamera okupilo se u novootvorenoj Gaming areni kako bi odigrali Fortnite s Archerom i iskoristili brojne pogodnosti prilikom otvaranja H18 Megastore trgovine. Na raspolaganju su najnovije PC igre Fortnite, CS:GO, Apex, LOL, Dota 2, PUBG, HoS, Heartstone, Overwatch, a tu je i PS4 s dva kontrolera i računalo s Logitech volanom. Kroz idućih nekoliko dana svi zainteresirani mogu isprobati novi Samsung QLED 49″ zakrivljeni gaming monitor.

H18 Megastore nudi velik izbor multimedije i elektronike, IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti, a Gaming arena od 40 kvadrata savršeno je uklopljena u prodajni prostor. H18 Megastore Gaming arene možete pronaći i u drugim gradovima diljem Hrvatske, u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Varaždinu i Osijeku.