Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Foto: Fotolia

Nemojte nam reći kako niste skinuli Candy Crush Saga igru ove godine. Ako je odgovor ne, onda niste cool i u trendu jer je ovu mega popularnu igru skinulo najviše korisnika na Google Playu ove godine.

Osim Candy Crush Saga tu su još igre  Don't Tap the White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers, i Clash of Clans, koje je Google objavio kako najpopularnije. Inače, Google je objavio popis najpopularnijih aplikacija, igara, filmova, glazbe, vijesti i knjiga za 2014. na Google Play.

Zanimljivo je kako su aplikacije koje se tiču fitnessa i zdravlja najbrža rastuća kategorija, a MyFitnessPal je neprikosnoveni pobjednik. Disneyev hit film Frozen rangiran je kao broj jedan u kategoriji filmova i kao najprodavaniji glazbeni album. Walking Dead imao je više preuzimanja od bilo koje druge TV emisije, a Toy Story očito je osvojio  novu generaciju obožavatelja.

Katy Perry je s Dark Horse zauzelo mjesto u kategoriji pjesma godine, dok je Fancy Iggy Azalea najviše skinuti ljetna pjesma. Što se tiče knjiga, najpopularniji naslov je The Fault in Our Stars nakon čega slijedi Fifty Shades of Grey. Iako više nema Robin Williamsa s nama, ovaj popularni glumac bio je najviše tražen glumac na Google Play.

Još iz kategorije

Digitalno društvo za sve

Digitalno društvo za sve

16.10.2019. komentiraj

U Osijeku, u prostoru Gradske četvrti Gornji grad, u četvrtak 10. listopada održan je treći skup „Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu“, koji su zajednički organizirali Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM).

Predsjedanje prilika za bolju startnu poziciju za gospodarstvo

Predsjedanje prilika za bolju startnu poziciju za gospodarstvo

16.10.2019. komentiraj

„Često je kod predsjedanja naglasak na prilikama za organizaciju događanja, no to je sekundarno. To se ionako redovno radi i to je nešto kratkoročno. Ono što je puno bitnije je utjecanje na politike i što je posebno važno, donošenje proračuna. Sad je naša prilika da utječemo na te elemente kako bismo što bolje gurali naše interese. Tih šest mjeseci je zapravo potencijal stvaranja bolje startne pozicije za naše gospodarstvo u idućih sedam do osam godina,“ rekao je savjetnik predsjednika HGK Marko Jurčić na radnom doručku Ekonomski aspekti predsjedanja RH Vijećem EU održanome danas u Forumu Zagreb u organizaciji HGK i MBA Croatia.

Rješenja za pametni grad

Rješenja za pametni grad

16.10.2019. komentiraj

My Smart City konferencija u zadarskom Kazalištu lutaka 17. i 18. listopada okupit će oko 250 sudionika zainteresiranih za pametna rješenja za pametan grad Zadar, od učenika i srednjoškolaca do pripadnika lokalne ICT zajednice i poduzetnika. Dva konferencijska dana donose bogat program te prezentaciju rješenja nastalih tijekom 24-satnog hackathona.