Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Foto: Fotolia

Nemojte nam reći kako niste skinuli Candy Crush Saga igru ove godine. Ako je odgovor ne, onda niste cool i u trendu jer je ovu mega popularnu igru skinulo najviše korisnika na Google Playu ove godine.

Osim Candy Crush Saga tu su još igre  Don't Tap the White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers, i Clash of Clans, koje je Google objavio kako najpopularnije. Inače, Google je objavio popis najpopularnijih aplikacija, igara, filmova, glazbe, vijesti i knjiga za 2014. na Google Play.

Zanimljivo je kako su aplikacije koje se tiču fitnessa i zdravlja najbrža rastuća kategorija, a MyFitnessPal je neprikosnoveni pobjednik. Disneyev hit film Frozen rangiran je kao broj jedan u kategoriji filmova i kao najprodavaniji glazbeni album. Walking Dead imao je više preuzimanja od bilo koje druge TV emisije, a Toy Story očito je osvojio  novu generaciju obožavatelja.

Katy Perry je s Dark Horse zauzelo mjesto u kategoriji pjesma godine, dok je Fancy Iggy Azalea najviše skinuti ljetna pjesma. Što se tiče knjiga, najpopularniji naslov je The Fault in Our Stars nakon čega slijedi Fifty Shades of Grey. Iako više nema Robin Williamsa s nama, ovaj popularni glumac bio je najviše tražen glumac na Google Play.

Još iz kategorije

U prvom tromjesečju ove godine rast BDP-a

U prvom tromjesečju ove godine rast BDP-a

29.05.2020. komentiraj

Prema danas objavljenim podacima DZS-a, bruto domaći proizvod je u prvom tromjesečju 2020. godine realno bio 0,4 posto veći u odnosu na isto tromjesečje 2019. godine. Tim je rastom nastavljen uzlazni godišnji trend koji kontinuirano traje od trećeg tromjesečja 2014. godine, a dinamika rasta u ovogodišnjemu prvom tromjesečju najsporija je također od trećeg tromjesečja 2014. godine, kada je rast iznosio 0,2 posto. Rast u prvome tromjesečju 2020. godine zabilježen je unatoč poduzetim mjerama u borbi protiv koronavirusa jer su mjere uvedene 19. ožujka, odnosno gotovo na kraju prvoga tromjesečja, pa utjecaj tih mjera nije toliko uočljiv kada je riječ o podacima BDP-a za promatrano tromjesečje.

Slegla se prašina oko Bitcoin halvinga i pokazala novonastale probleme

Slegla se prašina oko Bitcoin halvinga i pokazala novonastale probleme

29.05.2020. komentiraj

Bitcoin halving učinio je svoje i stvari nisu iste kao što su bile prije njega, što se jasno vidi prema manjem broju rudara, hash rateu koji je pao za 25 do 40 posto, ali i po iznimno slaboj brzini generiranja novih blokova.

Igrači potrošili 10,5 milijardi dolara na digitalne igre tijekom travnja

Igrači potrošili 10,5 milijardi dolara na digitalne igre tijekom travnja

29.05.2020. komentiraj

Potrošnja igrača na digitalne igre porasla je za čak sedamnaest posto na godišnjoj razini u travnju ove godine, pokazuju najnoviji podaci koje je objavila tvrtka SuperData.