Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?
Fotolia

Nemojte nam reći kako niste skinuli Candy Crush Saga igru ove godine. Ako je odgovor ne, onda niste cool i u trendu jer je ovu mega popularnu igru skinulo najviše korisnika na Google Playu ove godine.

Osim Candy Crush Saga tu su još igre  Don't Tap the White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers, i Clash of Clans, koje je Google objavio kako najpopularnije. Inače, Google je objavio popis najpopularnijih aplikacija, igara, filmova, glazbe, vijesti i knjiga za 2014. na Google Play.

Zanimljivo je kako su aplikacije koje se tiču fitnessa i zdravlja najbrža rastuća kategorija, a MyFitnessPal je neprikosnoveni pobjednik. Disneyev hit film Frozen rangiran je kao broj jedan u kategoriji filmova i kao najprodavaniji glazbeni album. Walking Dead imao je više preuzimanja od bilo koje druge TV emisije, a Toy Story očito je osvojio  novu generaciju obožavatelja.

Katy Perry je s Dark Horse zauzelo mjesto u kategoriji pjesma godine, dok je Fancy Iggy Azalea najviše skinuti ljetna pjesma. Što se tiče knjiga, najpopularniji naslov je The Fault in Our Stars nakon čega slijedi Fifty Shades of Grey. Iako više nema Robin Williamsa s nama, ovaj popularni glumac bio je najviše tražen glumac na Google Play.