Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Foto: Fotolia

Nemojte nam reći kako niste skinuli Candy Crush Saga igru ove godine. Ako je odgovor ne, onda niste cool i u trendu jer je ovu mega popularnu igru skinulo najviše korisnika na Google Playu ove godine.

Osim Candy Crush Saga tu su još igre  Don't Tap the White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers, i Clash of Clans, koje je Google objavio kako najpopularnije. Inače, Google je objavio popis najpopularnijih aplikacija, igara, filmova, glazbe, vijesti i knjiga za 2014. na Google Play.

Zanimljivo je kako su aplikacije koje se tiču fitnessa i zdravlja najbrža rastuća kategorija, a MyFitnessPal je neprikosnoveni pobjednik. Disneyev hit film Frozen rangiran je kao broj jedan u kategoriji filmova i kao najprodavaniji glazbeni album. Walking Dead imao je više preuzimanja od bilo koje druge TV emisije, a Toy Story očito je osvojio  novu generaciju obožavatelja.

Katy Perry je s Dark Horse zauzelo mjesto u kategoriji pjesma godine, dok je Fancy Iggy Azalea najviše skinuti ljetna pjesma. Što se tiče knjiga, najpopularniji naslov je The Fault in Our Stars nakon čega slijedi Fifty Shades of Grey. Iako više nema Robin Williamsa s nama, ovaj popularni glumac bio je najviše tražen glumac na Google Play.

Još iz kategorije

Dobar vjesnik onog što dolazi

Dobar vjesnik onog što dolazi

23.03.2019. komentiraj

Investitori u nekretnine postaju sve oprezniji zbog zabrinutosti oko političke neizvjesnosti, trgovinskih ratova i sve sporijeg gospodarskog rasta na ključnim tržištima diljem svijeta, navodi se u globalnom izdanju Emerging Trends in Real Estate za 2019. godinu, godišnjem izvješću koje prati stavove ulagača u nekretnine, a koji zajednički objavljuju Urban Land Institute (ULI) i PwC. U izvješću se navodi kako se ulagači pokušavaju zaštititi od takvih kretanja, istodobno revidirajući tradicionalne poslovne i valuacijske modele, odgovarajući time na promjenjive zahtjeve potrošača.

Zaštita osobnih podataka mora postati dio osobne i poslovne kulture

Zaštita osobnih podataka mora postati dio osobne i poslovne kulture

23.03.2019. komentiraj

U HGK je danas predstavljen projekt ZOP 2019. koji će se u iduća dva mjeseca fokusirati na podizanje svijesti o pravima na zaštitu osobnih podataka, naročito kod djece i mladih. U sklopu projekta održat će se niz događanja, uključujući i stručni kongres na kojem će sudjelovati Max Schrems, austrijski aktivist poznat po kampanjama protiv kršenja privatnosti zbog kojeg Google mora platiti 50 milijuna eura kazne.

Održana je treća postaja Maratona karijera

Održana je treća postaja Maratona karijera

22.03.2019. komentiraj

U srijedu 20. ožujka u 16 sati na Hrvatskim studijima u Zagrebu održana je treća postaja Maratona karijera, projekta udruge Studentski informativni kutak. Gostujuće predavačice bile su Kristina Gotovac i Anamarija Virant, a posvetile su se temama komunikacije te influencer marketinga uz što su ispričale i svoj put do uspjeha.