Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Koje su aplikacije Android korisnici najviše skidali u 2014?

Foto: Fotolia

Nemojte nam reći kako niste skinuli Candy Crush Saga igru ove godine. Ako je odgovor ne, onda niste cool i u trendu jer je ovu mega popularnu igru skinulo najviše korisnika na Google Playu ove godine.

Osim Candy Crush Saga tu su još igre  Don't Tap the White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers, i Clash of Clans, koje je Google objavio kako najpopularnije. Inače, Google je objavio popis najpopularnijih aplikacija, igara, filmova, glazbe, vijesti i knjiga za 2014. na Google Play.

Zanimljivo je kako su aplikacije koje se tiču fitnessa i zdravlja najbrža rastuća kategorija, a MyFitnessPal je neprikosnoveni pobjednik. Disneyev hit film Frozen rangiran je kao broj jedan u kategoriji filmova i kao najprodavaniji glazbeni album. Walking Dead imao je više preuzimanja od bilo koje druge TV emisije, a Toy Story očito je osvojio  novu generaciju obožavatelja.

Katy Perry je s Dark Horse zauzelo mjesto u kategoriji pjesma godine, dok je Fancy Iggy Azalea najviše skinuti ljetna pjesma. Što se tiče knjiga, najpopularniji naslov je The Fault in Our Stars nakon čega slijedi Fifty Shades of Grey. Iako više nema Robin Williamsa s nama, ovaj popularni glumac bio je najviše tražen glumac na Google Play.

Još iz kategorije

Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

26.05.2019. komentiraj

Agencija Grayling  proglašena je pobjednikom u kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year na gala događaju  SABRE Awards EMEA 2019, održanom u Londonu. Međunarodnoj mreži s 31 uredom u 22 europske zemlje, među ostalim i u Hrvatskoj, odano je priznanje za rast na području Public Affairsa diljem Europe i za uspjeh u  provođenju multi-market aktivnosti za velike međunarodne klijente.

Održan okrugli stol o prilikama žena u IT-u

Održan okrugli stol o prilikama žena u IT-u

26.05.2019. komentiraj

U zagrebačkom Studentskom centru održan je okrugli stol pod nazivom „Postani i TI, djevojka IT!“ Tom prigodom, djevojkama viših razreda srednjih škola, za koje je taj događaj organiziran, o svom radnom iskustvu i položaju žena u IT industriji iskustva su prenosile govornice iz raznih javnih i privatnih institucija.

Dolaze Google, Ebay, Shopify, Amazon, Xbox na Shift konferenciju u Split

Dolaze Google, Ebay, Shopify, Amazon, Xbox na Shift konferenciju u Split

25.05.2019. komentiraj

Približava se osmo izdanje Shift konferencije – Powered by ICT Županija koja će na dva dana, 30. i 31. svibnja, Split pretvoriti u središte IT industrije te na jednom mjestu okupiti vodeće svjetske stručnjake iz renomiranih tvrtki kao što su Google, Ebay, Shopify, Amazon, Xbox, Minecraft, Slack i mnoge druge. Očekuje se da će ovogodišnja, najveća IT konferencija na području Jugoistočne Europe, imati čak 1500 sudionika.