Kažu da izgled nije bitan? Bitan je, bitan!

Kažu da izgled nije bitan? Bitan je, bitan!

Jeste li ispeglali svoje plave uvojke kose, jeste li odijenuli novo izglačano odijelo, obrijali trodnevnu bradu ili stavili diskretnu šminku na lice ... Vašim online kupcima to nije bitno jer vas ne vide, ali im je itekako bitan izgled vaše web stranice koja je odličan pokazatelj koliko ste stručni, koliko vjerno prikazujete ono što radite i koja govori o vama više nego što ste to i mislili. Podatak koji će Vam otvoriti uvid u bitnost izgleda vaše web stranice kaže da 76% ljudi smatra da je izgled vašeg weba vrlo bitan kada traže svoj potencijalni odmor.

Na nadolazećem edukativnom sajmu 'Web INDUSTRIJA 2013 –Puni i van sezone' , koji se održava pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba, savjetima, idejama, otkrivanjem novih trendova, učenjem od najboljih i najuspješnijih pomoći ćemo vam da dobijete najkorisnije inpute za vaš web i vaše online poslovanje. Ne očekujte revolucionarne ideje, ali budite spremni za nove izazove u web-turizmu. Zabilježite u svoj kalendar 3. travnja 2013. kada vas u zagrebačkom Hypo centru na cjelodnevnim edukativnim predavanjima s bogatim programom čekaju Saša Stanković, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Ratko Pesek, Dalibor Čvek, Mladen Stojak, Ljubica Stanković, Ratko Štern, ... Prijavite se i zauzmite svoje mjesto u već gotovo popunjenoj dvorani Rab jer su predavanja namijenjena svima vama koji se bavite marketingom i prodajom u turizmu, hotelijerstvom, ugostiteljstvom, online iznajmljivanjem, web dizajnom, web marketingom, ...

Naši ovogodišnji izlagači, na čijim štandovima ćete moći stati i neobavezno porazgovarati, su: Nove vibracije, Globaldizajn, Ciklopea, Trip putovanja, Interactive agency, Trikoder, Qmini, Veneto banka i Web Edukacija.

2. i 3. dana sajma (4. i 5. travnja) u sklopu Web Edukacija nastavljamo sa 6 naprednih radionica za turističke djelatnike koji će naučiti više o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija, web trgovini te izradi i analizi web stranice. Izaberite svoje radionice i brzo se prijavite! Prijavom na 3 radionice ostvarujete popust od 20% i kotizaciju za sajam po simboličnoj cijeni od 125 kuna. Prijavom na 5 radionica dobivate popust od 30%, a kotizacija za prvi dan je besplatna.  Zagrabite znanje i popuste!

Želite postati certificirani stručnjak za web marketing? U sklopu Web Edukacija održavamo Web Marketing Akademiju koja upisuje novu generaciju polaznika te vas očekuje na prvom predmetu 6. i 7. svibnja. Troje najbrže prijavljenih ostvaruje po dvije besplatne kotizacije za sajam 3. travnja i ostavlja 1250 kn više u svojem džepu! Prijavite se odmah!

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.