Jubilarni 20. Business Cafe odgovara na pitanje: Jesmo li osuđeni na uspjeh?

Jubilarni 20. Business Cafe odgovara na pitanje: Jesmo li osuđeni na uspjeh?

U četvrtak 22. svibnja u dvorani restorana LIDO na Jarunu od 18 do 20 h, održat će se jubilarni 20. po redu Business cafe, s temom - Jesmo li osuđeni na uspjeh? Gosti s pozitivnim pričama o uspjehu ovaj puta su Hrvoje Bujas (Crno jaje, WTF Jeans, GoHome), Maja Jelišić Cooper (Klasik TV) te Vesna Maglov i Ivona Zgrabljić (Edukator Kreator)

Hrvoje i Maja govorit će o svojim bogatim iskustvima iz raznih djelatnosti kao serijski poduzetnici, između ostalog i o prodaji tvrtke, a Vesna i Ivona predstavit će inovativan način analize vlastitih i potencijala zaposlenika koje su pretočile u vizualno atraktivne posjetnice.

Nakon inspirativnih poduzetničkih priča, goste očekuju pokloni sponzora te organizirano upoznavanje kroz novu igru te zabava uz sastav SILENTE kao i predstavljanje 3 najbolje ideje, finalista natječaja 24 sata - Pametnom idejom do uspjeha.

Ulaznice po cijeni od 50 kn se mogu kupiti na licu mjesta neposredno prije početka eventa ili putem sustava Entrio na https://www.entrio.hr/event/20-business-cafe-osudjeni-na-uspjeh-1497.

Tvrtka Zaokret od 2011. godine svaka dva mjeseca, organizira Business Café - druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova.

 

Svi detalji Business Café projekta nalazi se na www.crobusinesscafe.com