Još mjesec dana traju prijave za Sony World Photography Awards

Još mjesec dana traju prijave za Sony World Photography Awards
Pixabay

Fotografi širom svijeta imaju još mjesec dana za prijavu na dvanaesti natječaj Sony World Photography Awards. Zainteresirani se mogu prijaviti u profesionalno i Otvoreno natjecanje te u natječaj za mlade. Natječaj je otvoren za sve, a prijave na se obavljaju na stranici www.worldphoto.org/swpa.

Dio natječaja namijenjen profesionalcima otvoren je do 11. siječnja, dok amateri i mladi fotografi imaju tjedan dana manje za prijave. Nagrada za fotografa godine iznosi 25 tisuća američkih dolara, dok će sveukupni pobjednik otvorene kategorije osvojiti pet tisuća dolara. Pobjednike u svim kategorijama očekuje Sony oprema za digitalno snimanje.

Pobjednici profesionalne kategorije prisustvovat će Sony World Photography Awards večeri u Londonu 17. travnja. Prvoplasirane i fotografije iz užeg izbora bit će predstavljene na izložbi od 18. travnja do 6. svibnja u galerijskom prostoru Somerset House u Londonu. Izložba će uključiti i dobitnike nagrade za izuzetni doprinos fotografiji koje će biti objavljene u ožujku.