JoomBoos priprema bogat program na najvećem YouTube spektaklu

JoomBoos priprema bogat program na najvećem YouTube spektaklu
DepositPhotos

Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl u regiji, na programu je u nedjelju 21. listopada, a objavljen je i cjelovit program. Na događaju kojim se obilježava treća godišnjica rada JoomBoosa sudjelovat će više od 60 najpopularnijih regionalnih i domaćih youtubera, a osim njih stiže i najslavniji britanski youtuber KSI.

Vrata Arene Zagreb u nedjelju se otvaraju već u 11 sati ujutro, a otvaranje službenog dijela programa počinje u 12,30 vatrometom. Youtuberi će zatim pozdraviti sve u Areni, nakon čega će s pozornice napraviti najveći selfie u regiji. Od 13 će se sati youtuberi predstaviti sa svojim autorskim pjesmama. Vješti reperi među njima izvest će epic rap battle na pozornici, a osim toga svi će, u suradnji s publikom, pokušati oboriti rekord u plesanju floss plesa.

U 18 sati na pozornicu stiže KSI. On će se predstaviti okupljenima te odgovarati na pitanja. Uz glazbene i gastronomske poslastice program će biti okončan oko 20 sati. Ulaznice su uglavnom rasprodane, a potražnja za njima i dalje je velika. Uoči vikenda u prodaji je još bilo ulaznica po cijenama od 119, 199 i 1.500 kuna. Trenutačnu dobavljivost ulaznica možete provjeriti na sustavu Entrio.hr.