IZAZOV: Grejp traži COO-a - potraga za menadžerom

IZAZOV: Grejp traži COO-a - potraga za menadžerom

Želeći izdvojiti proizvodnju električnih bicikala Mate Rimac i njegov tim odlučili su potražiti COO-a odnosno Chief Operation Officera, osobu koja će ubuduće voditi poslovanje posebne tvrtke koja će nastaviti razvijati Greyp Bikes, ali i njihovu prodaju u cijelom svijetu.

Kako sami kažu Greyp Bikes u tehnološki je vodećoj poziciji s proizvodima isporučenim u 15 zemalja na 5 kontinenata. Kandidata će dočekati postavljen team, proizvod i tehnologija, no mora uspostaviti efikasnu serijsku proizvodnju, otvoriti stotine novih radnih mjesta u Hrvatskoj i to u visokotehnološkoj proizvodnji, razviti prodajnu mrežu i dovesti nove i pristupačnije proizvode na tržište, tvrde u Rimac Automobilima.

Mi smo u potrazi za svestranim, proaktivnim i prema cilju orijentiranim menadžerom s iskustvom u vođenju projekata i tvrtki od rane faze, dakle od njezinih početaka pa sve do tržišnog uspjeha, naglašavaju u Rimac Automobilima.

„Morat ćete voditi tvrtku na svim razinama i graditi-up organizacijsku strukturu. Greyp ima svoj R & D, proizvodnju i prodaju no bit će potrebno proširiti tim kako bi se zadovoljili ciljevi i zahtjevi pred ovakvu menadžersku poziciju. Postavljanje  globalnu strategije distribucije i organiziranje proizvodnje i nabave će biti izazov s kojim će se novi COO morati uhvatiti u koštac. Greyp ima sve što je potrebno da bude izuzetno jaka i profitabilna visokotehnološka tvrtka koja gradi velike proizvode za svjetsko tržište. Uvjereni smo da je ovo veliki izazov i savršena prilika za Excel za talentiranog, strastvenog i ambicioznim stručnjakom“, zaključuju u Rimac Automobila opisujući posao novog COO-a.

Neki bi ovo nazvali prilikom života, a vi... Update CV-a i brzo... javite se.

Još iz kategorije

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

14.06.2019. komentiraj

Usprkos pozitivnim ekonomskim pokazateljima, većina građana pesimistično gleda u budućnost, a čak 86 posto ispitanika ne očekuje da će se pozitivni trendovi nastaviti, pokazalo je istraživanje agencije Improve o ekonomskoj klimi u Hrvatskoj, provedeno u ožujku ove godine.