IZAZOV: Grejp traži COO-a - potraga za menadžerom

IZAZOV: Grejp traži COO-a - potraga za menadžerom

Želeći izdvojiti proizvodnju električnih bicikala Mate Rimac i njegov tim odlučili su potražiti COO-a odnosno Chief Operation Officera, osobu koja će ubuduće voditi poslovanje posebne tvrtke koja će nastaviti razvijati Greyp Bikes, ali i njihovu prodaju u cijelom svijetu.

Kako sami kažu Greyp Bikes u tehnološki je vodećoj poziciji s proizvodima isporučenim u 15 zemalja na 5 kontinenata. Kandidata će dočekati postavljen team, proizvod i tehnologija, no mora uspostaviti efikasnu serijsku proizvodnju, otvoriti stotine novih radnih mjesta u Hrvatskoj i to u visokotehnološkoj proizvodnji, razviti prodajnu mrežu i dovesti nove i pristupačnije proizvode na tržište, tvrde u Rimac Automobilima.

Mi smo u potrazi za svestranim, proaktivnim i prema cilju orijentiranim menadžerom s iskustvom u vođenju projekata i tvrtki od rane faze, dakle od njezinih početaka pa sve do tržišnog uspjeha, naglašavaju u Rimac Automobilima.

„Morat ćete voditi tvrtku na svim razinama i graditi-up organizacijsku strukturu. Greyp ima svoj R & D, proizvodnju i prodaju no bit će potrebno proširiti tim kako bi se zadovoljili ciljevi i zahtjevi pred ovakvu menadžersku poziciju. Postavljanje  globalnu strategije distribucije i organiziranje proizvodnje i nabave će biti izazov s kojim će se novi COO morati uhvatiti u koštac. Greyp ima sve što je potrebno da bude izuzetno jaka i profitabilna visokotehnološka tvrtka koja gradi velike proizvode za svjetsko tržište. Uvjereni smo da je ovo veliki izazov i savršena prilika za Excel za talentiranog, strastvenog i ambicioznim stručnjakom“, zaključuju u Rimac Automobila opisujući posao novog COO-a.

Neki bi ovo nazvali prilikom života, a vi... Update CV-a i brzo... javite se.