Iskon bilježi rast gledanja TV-a, 10 najvećih kanal raslo gotovo 70 posto

Iskon bilježi rast gledanja TV-a, 10 najvećih kanal raslo gotovo 70 posto

Foto: DepositPhotos

Analize pokazuju da Iskonove brojke tijekom ožujka i travnja pokazuju snažan rast korištenje interneta 27%, dok je 10 najgledanijih TV kanala zabilježilo čak 69% porasta u broju minuta gledanja. Ukupna konzumacija TV-a porasla je 10%.

Sa svakim tjednom popuštanja mjera, konzumacija se vraćana razinu prije krize. Neke novostečene navike ipak bi nam mogle ostati.

„Ono što je važno napomenuti u ovoj statistici je da su Iskonovi korisnici većinom iz urbanih područja i nešto mlađe životne dobi. Zbog toga imamo gotovo neznatnu zastupljenost korisnika koji u svojem paketu imaju samo fiksni telefon, bez drugih telekomunikacijskih usluga.“, pojašnjava Gordan Glušac, direktor marketinga Iskona, koji vjeruje da je porast minuta u fiksnoj mreži među Iskonovcima velikim dijelom uzrokovan - radom od kuće. Korisnicima je bilo lakše, pored laptopa ili PC-a, za duže poslovne razgovore i telefonske konferencije koristiti fiksni telefon koji ima flat pozive, uključujući i one međunarodne, tvrdi Glušac.

Još iz kategorije

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom travnja

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom travnja

02.06.2020. komentiraj

Superdata je objavio listu najprofitabilnijih igara za konzole tijekom travnja ove godine. Animal Crossing: New Horizons je zadržao prvo mjesto na ovoj listi, dok su se iza njega redom nalazili Final Fantasy 7 Remake, FIFA 20, Grand Theft Auto V, NBA 2K20, Doom Eternal, Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, Call of Duty: Modern Warfare i Resident Evil 3.

Učenici postaju učitelji

Učenici postaju učitelji

02.06.2020. komentiraj

Naravno, nijedan uvid u Span Academy ne bi bio potpun bez dojmova naših bivših polaznika, koji su sada već neko vrijeme Spanovi zaposlenici. U njihovom slučaju, izvukli su najviše iz svoje edukacije i iskoristili priliku da svoje IT karijere započnu na najbolji mogući način.

Rasco slavi 30 godina postojanja

Rasco slavi 30 godina postojanja

01.06.2020. komentiraj

Krenuli su iz male seoske garaže u Kalinovcu kraj Đurđevca, a danas svoje ralice i posipače prodaju Rusima, Norvežanima, Nijemcima, Kanađanim. Trideseti rođendan danas su simbolično obilježili obraćanjem osnivača svim zaposlenicima u Kalinovcu, dok  pravu proslavu planiraju najesen, kad budu gotovi novi proizvodni i uredski prostori, a s njima i veliki investicijski ciklus vrijedan 80 milijuna kuna.