UPDATE: Interaktivna karta praćenja zaraze COVID-19

UPDATE: Interaktivna karta praćenja zaraze COVID-19

Sukladno ozbiljnosti situacije s trenutnom pandemijom koronavirusa (COVID 19), jedna od vodećih hrvatskih IT kompanija GDi razvila je besplatnu verziju web portala koja korisnicima pruža jasni uvid u širenje koronavirusa.

Interaktivni portal daje redovito ažurirane informacije o potvrđenim slučajevima te donosi broj aktivnih slučajeva, kao i izlječenih i umrlih - s prostornom dimenzijom. Portal prikuplja podatke svih relevantnih zdravstvenih organizacija i prati sve promjene vezane uz praćenje virusa od Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske.

GDi tim dodao nove funkcionalnosti na interaktivni koronavirus portal koji redovito daje ažurirane informacije o širenju zaraze virusom COVID-19 te prati sve promjene najavljene od Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske.

Korisnici tako sada mogu vidjeti broj testiranjapoveznice na europske i svjetske portale iste tematike te je dodan graf slučajeva i izliječenih po danima.

Interaktivna karta se nalazi na linku:

http://gdi-online.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/47451c9cab8649c49ebfad8db4f64aec

Izvor informacija korištenih za izradu i održavanje interaktivne karte za RH: koronavirus.hr - Službena stranica Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu

Izvor za svijet: Johns Hopkins University (JHU)