INFOGRAFIKA: Bez kojih brendova Amerikanci ne mogu živjeti

INFOGRAFIKA: Bez kojih brendova Amerikanci ne mogu živjeti

Foto: DepositPhotos

Neki brendovi u ljudsku se svakodnevicu urežu snažnije no drugi, a da se točno vidi koji su to ljudima najmiliji pobrinuo se MBLM Brand Intimacy kroz istraživanje nad tri tisuće konzumenata više od 400 brendova. Riječ je samo o Sjedinjenim Američkim Državama, a tiče se dosadašnjeg dijela godine.

Pa tako, 38 posto Amerikanaca tvrdi da ne bi moglo živjeti bez Applea, a jednako toliko tvrdi da ne bi moglo živjeti bez Googlea. Na 32 posto je Amazon, na 31 posto Coca-Cola i na isto toliko je Microsoft. Toyota je na visokih 29 posto, a toliko Amerikanaca tvrdi da ne bi moglo ni bez Walmarta i Spotifyja. PlayStation se urezao u srca njih 28 posto, kao YouTube, AT&T i Sephora.

Dakle, svi ti brendovi na listi, a ima ih 12, mogu bezbrižno graditi svoju budućnost i nastaviti sa strategijom koju su imali dosad jer ona očito pali. Zanimljivo je u ovoj priči što, primjerice, Facebook nije prisutan, kao ni njegovi Instagram, WhatsApp i Messenger. To podosta govori i Mark Zuckerberg mogao bi se zamisliti...

Još iz kategorije

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

16.06.2019. komentiraj

Otvorene su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy. Ovogodišnje izdanje ljetne škole nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja za učenike te dva nova programa.

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.