Infobip okupio više od 900 svojih inženjera iz 15 zemalja svijeta u Zagrebu

Infobip okupio više od 900 svojih inženjera iz 15 zemalja svijeta u Zagrebu

Infobip okupio je preko 900 svojih inženjera iz cijelog svijeta na dvodnevnoj Dev Days konferenciji koja se od 3. do 4. listopada održava u Infobipovom kampusu Alpha Centauri u Zagrebu. Riječ je o već tradicionalnom godišnjem okupljanju Infobipovih inženjera, stručnjaka za razvoj proizvoda i korporativnu sigurnost koji razmjenjuju znanja i prakse.

„Okupili smo na jednom mjestu, u našem najvećem inovacijskom centru u svijetu, sve naše softverske inženjere i veseli me što ovdje vidimo ne samo stručnjake iz Hrvatske, već i kolege iz SAD-a, Meksika, Južne Afrike, Španjolske, Poljske i drugih zemalja. Dev Daysi su idealna prilika da se svi još bolje povežemo kroz interna predavanja uz tehničke i leadership teme koje su usko specifične za Infobip“, istaknuo je Izabel Jelenić, suosnivač i tehnički direktor vodnjanske IT tvrtke.

Vodeća IT tvrtka u regiji za svoje je inženjere organizirala bogat program koji, osim predavanja i panel diskusija, uključuje i neformalni dio. Tijekom Dev Days konferencije najavljen je daljnji rast poslovanja i nastavak razvijanja Infobipovih rješenja za globalne klijente.

„Inženjerska snaga Infobipa okupljena u Zagrebu ekspertizom je jedinstvena na ovim prostorima i predstavlja ključan dio iza naših globalno prepoznatih proizvoda i rješenja. Uvjeren sam da ćemo u periodu pred nama upravo zahvaljujući ovom okupljanju dodatno unaprijediti našu platformu i napraviti nove inovacijske iskorake“, zaključuje Jelenić.