Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine
DepositPhotos

Dok se ljetni ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u području UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. kolovoza, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

DevOps tečaj namijenjen je već zaposlenim system administratorima kao i ostalima koji žele unaprijediti karijeru kroz učenje novih cloud-based tehnologija, dok WordPress tečaj polaznike osposobljava za samostalno programiranje dinamičnih blokova, razvoj održivih projekata i primjenu najboljih praksi za održavanje kvalitete koda. Prijemni ispiti za oba tečaja su u rujnu, a predavanja počinju 10. listopada i traju pet tjedana.

Tečaj dizajna kreće 21. rujna i nudi kombinaciju predavanja i praktičnih vježbi kroz koje polaznici uče dizajnirati mobilne aplikacije. Kroz osam tjedana upoznat će se s načinom rada digitalnih agencija i startupa te metodama definiranja osnovne funkcije svakog proizvoda i provjeravanja odgovara li rješenje krajnjem korisniku. Tečaj također objašnjava što je UX, a što UI, kada se određuje korisničko putovanje, a kad je vrijeme za brendiranje aplikacije i kreiranje "trenutaka sreće".

Navedena tri tečaja posljednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primjere i vodstvo vrhunskih stručnjaka. Svaki polaznik dobiva individualizirani pristup uz vlastitog mentora, kao i sve potrebne materijale i alate za rad.

Infinum Academy cijenjeno je učilište proizašlo iz same industrije, a predavači su ujedno i zaposlenici jedne od najuspješnijih domaćih IT kompanija koji svakodnevno rade na kompleksnim projektima za međunarodne klijente. Radi se o praktičnom načinu pridobivanja vještina koje su trenutno najtraženije na tržištu rada.

Novost Infinum Academyja je da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele unaprijediti svoje vještine u ponuđenim tehnologijama, uz uvjet zadovoljavajućeg predznanja koje se provjerava na prijemnom ispitu.

Još jedna od prednosti koju edukacije nude je hibridni način rada. Predavanja se održavaju u Infinumovom zagrebačkom uredu, no fizička prisutnost nije uvjet. Konzultacije i predavanja mogu se odraditi online, a potrebno je doći samo na prijemni ispit. Predavanja su na rasporedu dva puta tjedno u trajanju od dva sata.

“Volimo reći kako Infinum Academy nije samo još jedna diploma. Prioritet nam je prenijeti polaznicima praktična znanja i dati im iskustvo projekta kako bi što lakše krenuli raditi ili napravili promjenu karijere“, rekla je Elizabeta Lončar, jedna od predavačica na Academyju i dizajnerica u Infinumu.

U sedam godina koliko postoji Infinum Academy za edukacije se prijavilo više od 2.000 ljudi, program je prošlo njih 377, a od toga se 95 zaposlilo u Infinumu, dok su mnogi drugi pronašli svoje mjesto u drugim većim hrvatskim ili stranim IT kompanijama.

Prijave su otvorene do četvrtka, 18. kolovoza, a više detalja dostupno je na službenim stranicama Infinum Academyja.