Inchoo ponovno organizira Meet Magento konferenciju

Inchoo ponovno organizira Meet Magento konferenciju

Foto: DepositPhotos

Osijek će 28. i 29. rujna po drugi puta biti grad domaćin konferenciji Meet Magento Hrvatska, koju je prošle godine posjetilo više od 200 sudionika iz 18 zemalja. Svjetski stručnjaci za online trgovinu i Magento na tom će događaju podijeliti znanja i iskustva sa sudionicima koji će imati prigodu učiti o najboljim tehničkim i poslovnim praksama u web trgovini.

“Konferencija je i ove godine podijeljena na dva dijela, poslovni i tehnički. U poslovnom dijelu predstavit ćemo trendove u online plaćanju, smjernice za sigurnost trgovine te primjere dobre prakse GDPR-a. Proći ćemo i kroz izazove s kojima se B2B poslovanja sreću prilikom odluke o uvođenju eCommercea, a već iskusni voditelji web trgovina će nas provesti kroz primjere dobre prakse te onoga što su naučili kroz višegodišnje iskustvo”, ističe u najavi kaže Maja Kardum iz tvrtke Inchoo, organizatora konferencije.

“Sigurni smo da će svatko tko je uključen u prodaju na internetu čuti nešto korisno i zanimljivo kako bi poboljšao svoje poslovanje i tehnički došao na novu razinu. Upravo zato poseban naglasak na tehničkom dijelu konferencije bit će nešto relativno novo u eCommerce svijetu, a to su Progresivne Web Aplikacije, jedan od trendova koji će svakako oblikovati stranice i web trgovine budućnosti”, dodala je Kardum.

Osim klasičnih predavanja i panela, organizatori su osigurali i dodanu vrijednost svim trgovcima koji koriste Magento kao platformu. Stručni žiri će po prvi put odabrati i nagraditi najbolju hrvatsku web trgovinu izrađenu na Magentu. Prijave su otvorene do 2. rujna pa iz Inchooa pozivaju sve koji imaju trgovinu napravljenu tim alatom ili kupce koji vole kupovati na nekoj od takvih trgovina da izvrše prijavu putem obrasca dostupnog na web stranici konferencije.

Još iz kategorije

Broj odbijenih aplikacija u Play Storeu porastao za 55 posto, suspenzija je više za čak 66 posto

Broj odbijenih aplikacija u Play Storeu porastao za 55 posto, suspenzija je više za čak 66 posto

17.02.2019. komentiraj

Google je na svom Play Storeu postrožio kriterije postavljanja aplikacija u prošloj godini, što se itekako osjetilo jer u odnosu na 2017. je 55 posto više odbijenica developerima. U porastu su i suspenzije aplikacija, na godišnjoj razini za više od 66 posto, što potvrđuje da Google nema milosti prema onima koji se ne pridržavaju sad već podosta rigoroznih pravila.

Modernizacija proizvodnje u Impol-TLM-u

Modernizacija proizvodnje u Impol-TLM-u

17.02.2019. komentiraj

Softverska tvrtka 8Sigma isporučila je Impol-TLM-u, regionalnom lideru u proizvodnji aluminija, napredno softversko rješenje MES (Manufacturing Execution System) što će uvelike doprinijeti modernizaciji i razvoju proizvodnih procesa u ovoj tvrtki koja, osim u Hrvatskoj, posluje u Sloveniji i Srbiji.

I u 2018. godini povećana vrijednost robne razmjene EU

I u 2018. godini povećana vrijednost robne razmjene EU

17.02.2019. komentiraj

Prema danas objavljenim privremenim podacima Eurostata, ukupna vrijednost robne razmjene EU s ostatkom svijeta povećana je u prošloj godini za 5,3%, osjetno manje nego u prethodnoj godini kada je povećana za 8,0%. Pritom je vrijednost robnog izvoza povećana za 4,0%, a uvoza za 6,5%, što je dovelo do negativnog salda te razmjene u visini od 22,6 milijardi eura.