Inchoo ponovno organizira Meet Magento konferenciju

Inchoo ponovno organizira Meet Magento konferenciju

Foto: DepositPhotos

Osijek će 28. i 29. rujna po drugi puta biti grad domaćin konferenciji Meet Magento Hrvatska, koju je prošle godine posjetilo više od 200 sudionika iz 18 zemalja. Svjetski stručnjaci za online trgovinu i Magento na tom će događaju podijeliti znanja i iskustva sa sudionicima koji će imati prigodu učiti o najboljim tehničkim i poslovnim praksama u web trgovini.

“Konferencija je i ove godine podijeljena na dva dijela, poslovni i tehnički. U poslovnom dijelu predstavit ćemo trendove u online plaćanju, smjernice za sigurnost trgovine te primjere dobre prakse GDPR-a. Proći ćemo i kroz izazove s kojima se B2B poslovanja sreću prilikom odluke o uvođenju eCommercea, a već iskusni voditelji web trgovina će nas provesti kroz primjere dobre prakse te onoga što su naučili kroz višegodišnje iskustvo”, ističe u najavi kaže Maja Kardum iz tvrtke Inchoo, organizatora konferencije.

“Sigurni smo da će svatko tko je uključen u prodaju na internetu čuti nešto korisno i zanimljivo kako bi poboljšao svoje poslovanje i tehnički došao na novu razinu. Upravo zato poseban naglasak na tehničkom dijelu konferencije bit će nešto relativno novo u eCommerce svijetu, a to su Progresivne Web Aplikacije, jedan od trendova koji će svakako oblikovati stranice i web trgovine budućnosti”, dodala je Kardum.

Osim klasičnih predavanja i panela, organizatori su osigurali i dodanu vrijednost svim trgovcima koji koriste Magento kao platformu. Stručni žiri će po prvi put odabrati i nagraditi najbolju hrvatsku web trgovinu izrađenu na Magentu. Prijave su otvorene do 2. rujna pa iz Inchooa pozivaju sve koji imaju trgovinu napravljenu tim alatom ili kupce koji vole kupovati na nekoj od takvih trgovina da izvrše prijavu putem obrasca dostupnog na web stranici konferencije.

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za Startup Factory predakceleracijski program

Otvorene su prijave za Startup Factory predakceleracijski program

21.08.2018. komentiraj

Startup Factory kreće s novim, trećim, ciklusom predakceleracijskog programa. Startupe očekuje intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.

Windows 10 Mail konačno dobiva mogućnost crtanja po porukama

Windows 10 Mail konačno dobiva mogućnost crtanja po porukama

20.08.2018. komentiraj

Microsoft konstantno unapređuje Windows 10 operativni sustav te alate i usluge koji se vežu uz njega. A posljednji predstavljeni novitet jest onaj za Mail aplikaciju, koja dobiva „tintu“ pa uz tu mogućnost korisnici mogu unutar e-mail poruka postaviti svoje potpise koji izgledaju kao na papiru.

Algebra preuzela vodstvo na rang listi privatnih veleučilišta i visokih škola

Algebra preuzela vodstvo na rang listi privatnih veleučilišta i visokih škola

20.08.2018. komentiraj

U novu će akademsku godinu, sudeći po rezultatima upisa na ljetnom upisnom roku i iskazanim trendovima, Visoko učilište Algebra po prvi puta ući s više od 300 upisanih brucoša na svojim digitalnim studijima: na studij digitalnog marketinga upisano je 10 posto više studenata, a na studije primijenjenog računarstva ukupno 30 posto više studenata nego prilikom upisa u prošlu akademsku godinu.