Inchoo ponovno organizira Meet Magento konferenciju

Inchoo ponovno organizira Meet Magento konferenciju

Foto: DepositPhotos

Osijek će 28. i 29. rujna po drugi puta biti grad domaćin konferenciji Meet Magento Hrvatska, koju je prošle godine posjetilo više od 200 sudionika iz 18 zemalja. Svjetski stručnjaci za online trgovinu i Magento na tom će događaju podijeliti znanja i iskustva sa sudionicima koji će imati prigodu učiti o najboljim tehničkim i poslovnim praksama u web trgovini.

“Konferencija je i ove godine podijeljena na dva dijela, poslovni i tehnički. U poslovnom dijelu predstavit ćemo trendove u online plaćanju, smjernice za sigurnost trgovine te primjere dobre prakse GDPR-a. Proći ćemo i kroz izazove s kojima se B2B poslovanja sreću prilikom odluke o uvođenju eCommercea, a već iskusni voditelji web trgovina će nas provesti kroz primjere dobre prakse te onoga što su naučili kroz višegodišnje iskustvo”, ističe u najavi kaže Maja Kardum iz tvrtke Inchoo, organizatora konferencije.

“Sigurni smo da će svatko tko je uključen u prodaju na internetu čuti nešto korisno i zanimljivo kako bi poboljšao svoje poslovanje i tehnički došao na novu razinu. Upravo zato poseban naglasak na tehničkom dijelu konferencije bit će nešto relativno novo u eCommerce svijetu, a to su Progresivne Web Aplikacije, jedan od trendova koji će svakako oblikovati stranice i web trgovine budućnosti”, dodala je Kardum.

Osim klasičnih predavanja i panela, organizatori su osigurali i dodanu vrijednost svim trgovcima koji koriste Magento kao platformu. Stručni žiri će po prvi put odabrati i nagraditi najbolju hrvatsku web trgovinu izrađenu na Magentu. Prijave su otvorene do 2. rujna pa iz Inchooa pozivaju sve koji imaju trgovinu napravljenu tim alatom ili kupce koji vole kupovati na nekoj od takvih trgovina da izvrše prijavu putem obrasca dostupnog na web stranici konferencije.

Još iz kategorije

Izazovi digitalnog doba predstavljeni na 22. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu

Izazovi digitalnog doba predstavljeni na 22. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu

20.10.2018. komentiraj

Digitalizacija više nije jedna od tema o kojima će se govoriti u budućnosti, već dio naše svakodnevice i modernog doba u kojem živimo. O izazovima i prilikama koje nam digitalno doba nudi, govori se ovih dana u Rapcu na 22. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu, koje već tradicionalno svake godine organizira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

JoomBoos priprema bogat program na najvećem YouTube spektaklu

JoomBoos priprema bogat program na najvećem YouTube spektaklu

20.10.2018. komentiraj

Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl u regiji, na programu je u nedjelju 21. listopada, a objavljen je i cjelovit program. Na događaju kojim se obilježava treća godišnjica rada JoomBoosa sudjelovat će više od 60 najpopularnijih regionalnih i domaćih youtubera, a osim njih stiže i najslavniji britanski youtuber KSI.

Danas se u Zagrebu održava 18. Fotosajam

Danas se u Zagrebu održava 18. Fotosajam

20.10.2018. komentiraj

U zagrebačkom Plaza Event Centru danas će se održati osamnaesto izdanje Fotosajma. Na tom, sada već tradicionalnom događaju, posjetitelji će imati prigodu vidjeti brojne novitete.