Igor Gržalja postaje predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska

Igor Gržalja postaje predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska

Novi predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska od danas je Igor Gržalja. Riječ je o menadžeru s 15-godišnjim iskustvom stečenim na različitim pozicijama u IT industriji, uključujući dizajn i razvoj softvera, upravljanje projektima, gradnju timova i organizacijske strukture, razvoj poslovanja i prodaju.

Gržalja je rodom iz Labina. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Karijeru je započeo u Logosu, jednoj od tvrtki koju je u Hrvatskoj kupila Asseco South Eastern Europe grupa. Kraće vrijeme radio je u HP-u, nakon čega se vratio u Asseco gdje je posljednjih 5 godina bio na regionalnoj poziciji direktora prodaje i razvoja poslovanja za središnju i jugo-istočnu Europu. Svojim najvećim postignućima smatra gradnju i uspostavu učinkovite prodajne organizacije koja je omogućila velike međunarodne projekte, najviše u financijskoj industriji i javnoj upravi.

Kao novi predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska Gržalja se planira posvetiti daljnjem razvoju poslovanja tvrtke, nastavku gradnje odnosa s klijentima u zemlji i regiji te dodatnom osnaživanju tima na svim razinama, posebno u domeni inovacija odnosno razvoja novih proizvoda i usluga. Planira nastaviti raditi na započetim projektima uz podršku partnera, a nove prilike vidi u iniciranju aktivnosti koje će pomoći transformaciji bankarskog sektora i unaprijediti ključne parametre poslovanja banaka. Gržalja će na mjestu predsjednika Uprave naslijediti Dražena Pehara.

Još iz kategorije

Aircash u New Yorku kao vodeća hrvatska FinTech inovacija

Aircash u New Yorku kao vodeća hrvatska FinTech inovacija

27.06.2022.

Udruga hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) nedavno je u New Yorku organizirala hrvatsku konferenciju 'Croatian Tech Superstars Competing on a Global Market'.  Uspješne tehnološke tvrtke na konferenciji su predstavili su brojni hrvatski poduzetnici i vlasnici uspješnih startup kompanija, među njima i Hrvoje Ćosić, CEO tvrtke Aircash.

Interes za Algebru 40 posto veći nego lani, 160 studenata želi i britansku diplomu

Interes za Algebru 40 posto veći nego lani, 160 studenata želi i britansku diplomu

27.06.2022.

Algebra nastavlja podizati standarde u području visokog obrazovanja što je, prema podacima objavljenim na portalu Postani student, rezultiralo rastom prijava za studijske programe ukupno za čak 40 posto u odnosu na lani, odnosno za 27 posto kad je riječ o prva tri izbora. Prema aktualnom broju prijava, Algebra najveći rast interesa bilježi za studij dizajna, za koji se prijavilo čak dvostruko više maturanata nego lani. Interes za studij digitalnog marketinga porastao je za 40 posto, dok studij računarstva bilježi 35 posto više prijava.

Poticaji za električna vozila podijeljeni u samo 50 minuta

Poticaji za električna vozila podijeljeni u samo 50 minuta

27.06.2022.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost jutros je u 8 sati otvorio natječaj za subvencioniranje kupovine energetski učinkovitih vozila. Tako se pri kupovini vozila s potpuno električnim pogonom ili pogonom na vodik moglo ostvariti do 70 tisuća kuna subvencije, a za L1-L7 vozila (električni skuteri, mopedi, motocikli i sl.) se moglo dobiti do 20 tisuća kuna.