IFA Global Market odgođen za 2021. unatoč velikom interesu

IFA Global Market odgođen za 2021. unatoč velikom interesu
Dražen Tomić / Tomich Productions

Organizatori sajma IFA 2020 objavili su kako će se IFA Global Markets održat ponovno 2021. godine što je doneseno prije svega zbog ograničenosti putovanja i činjenici kako ovaj dio sajma IFA doslovno okuplja poslovne ljude iz svakog kutka svijeta.

„Kroz razgovore s našim partnerima saznali smo da potražnja za sudjelovanjem u stvarnim fizičkim izložbama ove godine ostaje snažna“, objasnio je Jens Heithecker, izvršni direktor IFA-e. "Međutim, trajna ograničenja putovanja sprečavaju azijske kompanije da se pridruže događaju uživo u Berlinu. U tim okolnostima, mnogi su morali odgoditi svoje sudjelovanje u IFA Global Markets-u za sljedeću godinu“, pojašnjava Heithecker.

Sve tvrtke koje su planirale sudjelovati u IFA 2020 Special Edition, ali ne mogu se sada pridružiti, mogu svoje digitalne proizvode, proizvode i inovacije predstaviti digitalno kao dio IFA Virtual Marketplacea. Za one tvrtke koje još planiraju sudjelovati u 2020. godini, IFA tim nudi alternativna rješenja kako bi se osigurala uspješna i učinkovita prezentacija.

IFA Global Markets je IFA-ina međunarodna platforma za izvor originalnih proizvođača (OEM- izvorni proizvođači opreme), ODM-ovi (proizvođači originalnih dizajna), dobavljači i proizvođači komponenti.