IFA 2020 u Berlinu početkom rujna s ograničenim brojem sudionika

IFA 2020 u Berlinu početkom rujna s ograničenim brojem sudionika

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Sajam IFA u Berlinu održat će se usprkos svemu, ali s posebnim naglaskom na zdravlje i sigurnost, ističu njegovi organizatori koji naglašavaju kako će ove godine to biti trodnevni događaj - od 3. do 5. rujna - sa strogim ograničenjem broja sudionika.

Organizatori ističu kako je IFA dobila priliku da se održi 2020. kao stvarni događaj u Berlinu, temeljen na posebnom konceptu koji zdravlje i sigurnost stavlja na prvo mjesto tako da na četiri odvojena eventa neće biti više od 4 tisuće ljudi. Pritom će oni koji dolaze morati imati poziv za dolazak na sajam zbog svih navedenih ograničenja.

IFA će biti domaćin četiri samostalna događaja: IFA Global Press konferencija za glavne brendove i konferencije za novinare, IFA Global Markets, inovacijska platforma IFA NEXT u kombinaciji s IFA SHIFT Mobility, ali i IFA dio za poslovne sastanke.

„Nakon svih otkazivanja događaja tijekom proteklih mjeseci, našoj industriji hitno je potrebna platforma na kojoj može pokazati svoju inovaciju kako bi se oporavila i obnovila. Oporavak naše industrije započinje ovdje sa sajmom IFA Berlin. Iako su virtualni događaji bili korisni, nedostajali su im neposrednost, praktično iskustvo i ljudske veze koje događaje poput IFA Berlina čine nevjerojatno korisnim“, istaknuo je Jens Heithecker, izvršni direktor IFA Berlin.

Koncept IFA 2020 razvijen je u uskoj suradnji s javnozdravstvenim vlastima u Njemačkoj kako bi se osiguralo zdravlje i sigurnost svih sudionika. Organizatori će se pobrinuti za to da se uspostave socijalna distanca, pažljiva kontrola mase i ostale učinkovite javne higijenske mjere.

Još iz kategorije

Android aplikacije stigle na Windows 10 preko Your Phone aplikacije

Android aplikacije stigle na Windows 10 preko Your Phone aplikacije

26.09.2020. komentiraj

Vjerni korisnici Windows 10 operativnog sustava napokon su došli na svoje jer Your Phone napokon nudi potpunu mogućnost pokretanja Android aplikacija na računalima. Ako imate odabrane Samsung modele pametnih telefona, što znači one koji su načinjeni nakon listopada 2018., koji imaju barem Android 9.0 i Link to WIndows 2.0...

Kina poručuje da neće odobriti prodaju TikToka

Kina poručuje da neće odobriti prodaju TikToka

25.09.2020. komentiraj

Prodaja TikToka još uvijek nije realizirana, iako se navodno 13. rujna sklopilo partnerstvo njegove matične kompanije ByteDance i Oraclea. Naime, službeni Peking odlučio je stopirati posao jer smatra da se radi o ucjeni.

Pametna rasvjeta smanjuje troškove i do 70 posto

Pametna rasvjeta smanjuje troškove i do 70 posto

25.09.2020. komentiraj

„U okviru novog višegodišnjeg plana za klimatska pitanja izdvojit će se velika sredstva. U procesu usmjeravanja sredstava za čistu energiju tamo gdje su najpotrebnija ključni su gradovi kao pokretači, uvođenjem tehnologije za razvoj pametnih i zelenih gradova“, rekla je Danijela Jemrić iz Sektora za energetiku i zaštitu okoliša HGK na predstavljanju tehnološke podloge koncepta pametnih i zelenih gradova, radionici Smart/Safe&Green City, održanoj danas u HGK na inicijativu tvrtki Open Way i Detas.