IFA 2019 GALERIJA: Jedna od zvijezda DT-ovog štanda i Greyp

IFA 2019 GALERIJA: Jedna od zvijezda DT-ovog štanda i Greyp
Vedran Sabljak / Tomich Productions

Njemački telekomunikacijski operator Deutsche Telekom svoj je štand posvetio novim usluga u segmentu pametnog doma, zabave, ali se na njemu našao i novi Greyp bicikl iz radionice Mate Rimca. Izazvao je prilično veliko zanima posjetitelja što možete vidjeti i u našoj galeriji sa sajma IFA 2019 koji traje još do srijede sljedećeg tjedna.

Električni brdski bicikl - Greyp G6 u punom je smislu povezan i pametan bicikl upravo zahvaljujući eSIM tehnologiji, a suradnja je prvo započela s Hrvatskim Telekomom pa je logičan nastavak suradnje bio i s Deutsche Telekomom koji je vlasnik HT-a.

Nakon predstavljanja modela G6 u proljeće 2019. godine, Greyp je počeo surađivati s HUBRAUM-om, tehnološkim inkubatorom DT Grupe i postao dio njihovog „HUBRAUM Consumer IOT eSIM“ programa u kojem HUBRAUM i sudionici programa zajedno razvijaju Consumer IoT eSIM rješenje. Consumer IoT eSIM rješenje koje Greyp razvija s DT-om bit će predstavljeno krajem 2019. godine, a krajnjem korisniku omogućit će da kroz Greyp aplikaciju upravlja s eSIM profilima DT-a i prilagodi svoj plan povezivosti upravo onako kako korisniku samom odgovara.