IFA 2015: Noviteti na vašem dlanu

IFA 2015: Noviteti na vašem dlanu

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Ekipa ICTbusiness.info i ICTbusiness TV-a uskoro kreće na put Berlina i sajma IFA 2015 koji će i ove godine pokazati kuda ide potrošačka elektronika. Osim na portalu, te dijelom i na Gameperspectives.hr, ekipa ICTbusiness TV-a pripremit će vam dnevno video sa samog sajma.

Ove godine očekuje se povećanje broja posjetitelja i to na više od 240 tisuća, preko 1600 izlagača, više od 6000 novinara. Uglavnom sajma koji svojom tradicijom, ali i veličinom predstavlja mjesto na kojem jednostavno morate biti.

Pripreme su u tijeku, intervju i razgovori već dogovoreni, još par dana i krećemo na put, a kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati u ICTbusiness TV emisiji posebno posvećenoj sajmu iFA 2014.

Uživajte do prvih javljanja iz Berlina…

 

 

Još iz kategorije

Povećana potrošnja država na IT rješenja

Povećana potrošnja država na IT rješenja

28.01.2023.

Predviđa se da će svjetska državna IT potrošnja iznositi ukupno 588,9 milijardi dolara u 2023., što je povećanje od 6,8 posto u odnosu na 2022., prema Gartneru. “Vladine organizacije nastavljaju modernizirati naslijeđeni IT i ulagati u inicijative koje poboljšavaju pristup digitalnim uslugama budući da konstituenti sve više zahtijevaju iskustva koja su ekvivalentna online interakcijama s korisnicima u privatnom sektoru,” rekao je Daniel Snyder, direktor analitičara u Gartneru.

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

28.01.2023.

Infobip Shift, jedan od najvećih i najpopularnijih europskih događaja za razvojne programere, imat će svoje prvo izdanje u SAD-u u Miamiju, Florida, 23. svibnja 2023. Ovim će preseljenjem konferencija, isprva smještena u Hrvatskoj, napraviti sljedeći korak u svojim nastojanjima doprijeti i osnažiti globalnu zajednicu programera.

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

28.01.2023.

Čelnici GSMA predstavili su ključne teme za nadolazeći MWC23 u Barceloni. Novo izdanje najvećeg svjetskog sajma mobilnih tehnologija uključivat će obilje sadržaja o održivosti i prvi imerzivni prostor za pripovijedanje. MWC23 Barcelona traje od 27. veljače do 2. ožujka.