IFA 2015: Dolaze novi Huawei pametni telefoni

IFA 2015: Dolaze novi Huawei pametni telefoni

Sljedećeg tjedna počinje sajam IFA u Berlinu koji će nam donijeti mnoštvo noviteta iz segmenta potrošačke elektronike. Prema dostupnim informacijama Huawei najavljuje za sajam nekoliko vrlo zanimljivih uređaja kao što su novi G8 i M2, ali i najvjerojatnije Huawei Honor 7i.

Iako se po običaju detalji baš i ne znaju nova generacija pametnih telefona dolazi u Mate seriji i to vjerojatno Mate 8 i Mate S. Osim njega očekuje se i novi su Honor 7i, sub-brand ove kineske kompanije sa zakretnom kamerom. Ova kamera je Huaweijev pokušaj olakšavanja „sebića“ ili selfie fotografije.

Kamera na ovom telefonu trebala bi biti 13 megapiksela i f/2.0 optikom, zaslon od 5,2 inča i FULL HD rezolucijom i čitač otiska prsta na bočnoj strani uređaja.  U njemu bi se trebao naći Qualcommov Snapdragon 616 osmojezgreni čip, 2 GB radne memorije, te 16 GB za pohranu podatka. Jači model mogao bi imati 3 GB radne memorije i 64 GB za pohranu podataka.

 

ICTbusiness.info i ICTbusiness TV donosit će svakog dana novitete sa sajma IFA 2015 iz Berlina.

Još iz kategorije

Povećana potrošnja država na IT rješenja

Povećana potrošnja država na IT rješenja

28.01.2023.

Predviđa se da će svjetska državna IT potrošnja iznositi ukupno 588,9 milijardi dolara u 2023., što je povećanje od 6,8 posto u odnosu na 2022., prema Gartneru. “Vladine organizacije nastavljaju modernizirati naslijeđeni IT i ulagati u inicijative koje poboljšavaju pristup digitalnim uslugama budući da konstituenti sve više zahtijevaju iskustva koja su ekvivalentna online interakcijama s korisnicima u privatnom sektoru,” rekao je Daniel Snyder, direktor analitičara u Gartneru.

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

28.01.2023.

Infobip Shift, jedan od najvećih i najpopularnijih europskih događaja za razvojne programere, imat će svoje prvo izdanje u SAD-u u Miamiju, Florida, 23. svibnja 2023. Ovim će preseljenjem konferencija, isprva smještena u Hrvatskoj, napraviti sljedeći korak u svojim nastojanjima doprijeti i osnažiti globalnu zajednicu programera.

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

28.01.2023.

Čelnici GSMA predstavili su ključne teme za nadolazeći MWC23 u Barceloni. Novo izdanje najvećeg svjetskog sajma mobilnih tehnologija uključivat će obilje sadržaja o održivosti i prvi imerzivni prostor za pripovijedanje. MWC23 Barcelona traje od 27. veljače do 2. ožujka.