ICTbusiness TV od sada dostupan i za korisnike Optime Telekoma

ICTbusiness TV od sada dostupan i za korisnike Optime Telekoma

Novost na OptiTV usluzi Optima Telekoma emisije su ICTbusiness TV od prve emisije koja je izašla na prvu godišnjicu portala prošle godine, pa sve do posljednje emisije koja će biti dostupna u narednih nekoliko dana. Emisije su dostupne u obliku „video on demand“ odnosno u posebnom odjeljku videoteke.

Suradnja ICTbusiness TV-a, odnosno portala ICTbusiness.info s Optima Telekomom nastavak je suradnje s nekoliko domaćih lokalnih TV postaja poput Kanal RI za područje Rijeke i okolice, TV Nova u Puli, TV Šibenika i Kanal 5 u Splitu.

Nakon kupnje portala Gameperspective.hr koji je sada sastavni dio projekta ICTbusiness plan nam je uskoro doći i na još nekoliko domaćih IPTV platformi, ali i lokalnih TV postaja. ICTbusiness TV emisija je koja prati najveće svjetske sajmove, a među njima posebno se ističu CES u Las Vegasu, IFA u Berlinu koji prate potrošačku elektroniku, televizore, gaming konzole, ali i sajmovi poput Mobile World Congressa u Barceloni koji prati mobilnu telekom industriju, te CeBIT u Hannoveru i Istanbulu koji govore o poslovnim aspektima ICT-a, jedne od rijetkih domaćih industrija koja je stalno deficitarna s kadrovima i koja stalno zapošljava.

Osim reportaža sa sajmova tu su i razgovori s ključnim ljudima domaće ICT scene od telekomunikacija do IT-a, do biznisa. Trudit ćemo se da sadržaj bude zanimljiv, koristan, ali i da progovori o industriju u kojoj se traži znanje i ono što je najvažnije posla ima.

Kako nas pronaći na OptiTV-u u videoteci pogledajte u priloženom videu.

Još iz kategorije

Uskoro 16. izdanje Advanced Technology Days konferencije

Uskoro 16. izdanje Advanced Technology Days konferencije

04.12.2021.

Slijedeći tjedan u srijedu i četvrtak, 8.i 9. prosinca 2021. domaći IT stručnjaci okupit će se uživo na 16. izdanju Advanced Technology Days konferencije u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Tijekom dva konferencijska dana moći će poslušati čak 46 stranih i domaćih predavača koji će se baviti multi-cloud svijetom, razvojem web rješenja, serverless tehnologijama, kontejnerima i DevOps praksama, modernim podatkovnim tehnologijama, umjetnom inteligencijom, hibridnim oblakom i poslovnim IT rješenjima.

Raste potražnja za paketskim uslugama

Raste potražnja za paketskim uslugama

04.12.2021.

Na tržištu poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i u trećem je tromjesečju 2021. zabilježen nastavak rasta broja paketa. Ukupno je ostvareno 7,7 milijuna raznih paketskih usluga, koje sada čine 12 posto ukupnog poštanskog tržišta, najviše dosad.

Tri nova trenda u navikama kupaca

Tri nova trenda u navikama kupaca

03.12.2021.

Život s mobitelom u ruci doveo je do većih promjena u svim industrijama, a među kupcima najveća promjena primjećuje se u ponašanju. Nova generacija potrošača očekuje brzu dostavu i još bržu komunikaciju.