ICTbusiness TV i na Vipnetu i B.Netu

ICTbusiness TV i na Vipnetu i B.Netu

Foto: Ilustracija

Prije nešto više od godinu dana pokrenuli smo ICTbusiness TV – TV emisiju kojoj je cilj bio pratiti ideju internetskog portala i kroz godinu probili smo se na četiri lokalne TV postaje, a nakon toga i na većinu IPTV platformi.

Posljednje u nizu na kojima nas možete gledati su Vipnetove i B.netove IPTV platforme. ICTbusiness TV sada možete tako pronaći u videotekama drugog po veličini telekom operatera koji ima dva branda na svojim IPTV platformama.

Tako je ICTbusiness TV sada dostupan i na Optima TV-u, Iskon TV-u, ali i na lokalnim TV postajama poput Kanal RI za područje Rijeke i okolice, TV Nova u Puli, TV Šibenika i Kanal 5 u Splitu.

Još iz kategorije

Uskoro 16. izdanje Advanced Technology Days konferencije

Uskoro 16. izdanje Advanced Technology Days konferencije

04.12.2021.

Slijedeći tjedan u srijedu i četvrtak, 8.i 9. prosinca 2021. domaći IT stručnjaci okupit će se uživo na 16. izdanju Advanced Technology Days konferencije u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Tijekom dva konferencijska dana moći će poslušati čak 46 stranih i domaćih predavača koji će se baviti multi-cloud svijetom, razvojem web rješenja, serverless tehnologijama, kontejnerima i DevOps praksama, modernim podatkovnim tehnologijama, umjetnom inteligencijom, hibridnim oblakom i poslovnim IT rješenjima.

Raste potražnja za paketskim uslugama

Raste potražnja za paketskim uslugama

04.12.2021.

Na tržištu poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i u trećem je tromjesečju 2021. zabilježen nastavak rasta broja paketa. Ukupno je ostvareno 7,7 milijuna raznih paketskih usluga, koje sada čine 12 posto ukupnog poštanskog tržišta, najviše dosad.

Tri nova trenda u navikama kupaca

Tri nova trenda u navikama kupaca

03.12.2021.

Život s mobitelom u ruci doveo je do većih promjena u svim industrijama, a među kupcima najveća promjena primjećuje se u ponašanju. Nova generacija potrošača očekuje brzu dostavu i još bržu komunikaciju.