ICTbusiness.info sletio je na iPhone!

ICTbusiness.info sletio je na iPhone!

Foto: Webmaster.hr

Prepoznajući potrebe naših čitatelja za što bržim i jednostavnijim pristupom sadržaju, krenuli smo u razvoj mobilnih aplikacija, te svega devet mjeseci nakon samog starta portala lansiramo i prvu mobilnu aplikaciju. Tako, počevši od danas, portal ICTbusiness.info možete pratiti i kroz našu novu mobilnu aplikaciju na svojim iPhone uređajima, ističe glavni urednik portala Dražen Tomić. Aplikaciju možete preuzeti kroz Apple iTunes, ili direktno na ovom linku.

Za razvoj aplikacije zadužena je ekipa iz studija Webmaster.hr, koja radi i na razvoju portala, a trenutno je u pripremi i mobilna aplikacija za Android uređaje koja bi vrlo skoro trebala također biti dostupna.

Listopad je za nas poseban po još jednom velikom uspjehu, a to je potpora 10 tisuća fanova na našoj Facebook stranici, koja u trenutku pisanja ovog teksta broji 11397 fanova.

ICTbusiness.info bilježi kontinuirani rast čitatelja i sve veće zanimanje javnosti. Naša redakcija na čelu s glavnim urednikom Draženom Tomićem svakim danom donosi vam nove relevantne sadržaje iz svijeta IT-a, telekomunikacija i tehnologije.

Donosili smo i brojne eksluzivne vijesti sa domaćeg telekom tržišta, otkrivali korupciju u zdravstvu, izvještavali vas sa velikih svjetskih sajmova od kojih ističemo Mobile World Congress 2013, Cebit 2013, Windays 13 te IFA 2013. te pokrivali mnoge domaće konferencije i forume.

Od samog početka namijenili smo portal svima koji žele zaviriti u nepresušan svijet noviteta, poslovnim ljudima koji će na jednom mjestu moći pronaći sve relevantne informacije koje će im pomoći u pronalaženju tehnologije za poboljšanje poslovanja i podizanje konkurentnosti, zaključuje glavni urednik Dražen Tomić.

Još iz kategorije

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

23.01.2020. komentiraj

Velikim otvorenjem održanim 15. siječnja 2020. godine studentskog edukativnog natjecanja LUMEN u Studentskom centru Zagreb pod organizacijom studentske udruge eSTUDENT, ujedno započinju i prijave.  LUMEN omogućuje studentima da iskoriste svoj potencijal, steknu dodano praktično znanje i iskustvo koje ne mogu dobiti na fakultetu i da za svoje originalne ideje osvoje vrijedne novčane nagrade.

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

23.01.2020. komentiraj

Na početku samog natjecanja HACK-A-THON 20, natjecateljima su predstavljena dva zadatka s fokusom na ekološka pitanja, odnosno kako uz pomoć korištenja robota riješiti problem otpada i smeća na ulicama, plažama i moru (1) te pojednostavniti dostavu hrane i pića u restoranima ili ugostiteljskim objektima (2). Odabir zadatka bio je proizvoljan što je natjecateljskim timovima dalo više prostora za kreativnost i inovativnost. Nakon 24 sata programiranja i rada na robotu u Hotelu Krilo, proglašeni su pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20 u obje kategorije.

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

23.01.2020. komentiraj

Prema kalendarski prilagođenim podacima statističkog ureda Eurostat, industrijska je proizvodnja u studenome 2019. godine na razini EU (podaci za Belgiju, Cipar i Austriju nisu dostupni) bila 1,3 posto manja (u Hrvatskoj 0,4 posto manja) u odnosu na isti mjesec 2018. godine, što predstavlja već šesti uzastopni mjesec pada industrijske proizvodnje (u Hrvatskoj prvi pad nakon dva mjeseca rasta).