ICTbusiness.info sletio je na iPhone!

ICTbusiness.info sletio je na iPhone!

Foto: Webmaster.hr

Prepoznajući potrebe naših čitatelja za što bržim i jednostavnijim pristupom sadržaju, krenuli smo u razvoj mobilnih aplikacija, te svega devet mjeseci nakon samog starta portala lansiramo i prvu mobilnu aplikaciju. Tako, počevši od danas, portal ICTbusiness.info možete pratiti i kroz našu novu mobilnu aplikaciju na svojim iPhone uređajima, ističe glavni urednik portala Dražen Tomić. Aplikaciju možete preuzeti kroz Apple iTunes, ili direktno na ovom linku.

Za razvoj aplikacije zadužena je ekipa iz studija Webmaster.hr, koja radi i na razvoju portala, a trenutno je u pripremi i mobilna aplikacija za Android uređaje koja bi vrlo skoro trebala također biti dostupna.

Listopad je za nas poseban po još jednom velikom uspjehu, a to je potpora 10 tisuća fanova na našoj Facebook stranici, koja u trenutku pisanja ovog teksta broji 11397 fanova.

ICTbusiness.info bilježi kontinuirani rast čitatelja i sve veće zanimanje javnosti. Naša redakcija na čelu s glavnim urednikom Draženom Tomićem svakim danom donosi vam nove relevantne sadržaje iz svijeta IT-a, telekomunikacija i tehnologije.

Donosili smo i brojne eksluzivne vijesti sa domaćeg telekom tržišta, otkrivali korupciju u zdravstvu, izvještavali vas sa velikih svjetskih sajmova od kojih ističemo Mobile World Congress 2013, Cebit 2013, Windays 13 te IFA 2013. te pokrivali mnoge domaće konferencije i forume.

Od samog početka namijenili smo portal svima koji žele zaviriti u nepresušan svijet noviteta, poslovnim ljudima koji će na jednom mjestu moći pronaći sve relevantne informacije koje će im pomoći u pronalaženju tehnologije za poboljšanje poslovanja i podizanje konkurentnosti, zaključuje glavni urednik Dražen Tomić.

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.