ICTbusiness.info sletio je na iPhone!

ICTbusiness.info sletio je na iPhone!
Webmaster.hr

Prepoznajući potrebe naših čitatelja za što bržim i jednostavnijim pristupom sadržaju, krenuli smo u razvoj mobilnih aplikacija, te svega devet mjeseci nakon samog starta portala lansiramo i prvu mobilnu aplikaciju. Tako, počevši od danas, portal ICTbusiness.info možete pratiti i kroz našu novu mobilnu aplikaciju na svojim iPhone uređajima, ističe glavni urednik portala Dražen Tomić. Aplikaciju možete preuzeti kroz Apple iTunes, ili direktno na ovom linku.

Za razvoj aplikacije zadužena je ekipa iz studija Webmaster.hr, koja radi i na razvoju portala, a trenutno je u pripremi i mobilna aplikacija za Android uređaje koja bi vrlo skoro trebala također biti dostupna.

Listopad je za nas poseban po još jednom velikom uspjehu, a to je potpora 10 tisuća fanova na našoj Facebook stranici, koja u trenutku pisanja ovog teksta broji 11397 fanova.

ICTbusiness.info bilježi kontinuirani rast čitatelja i sve veće zanimanje javnosti. Naša redakcija na čelu s glavnim urednikom Draženom Tomićem svakim danom donosi vam nove relevantne sadržaje iz svijeta IT-a, telekomunikacija i tehnologije.

Donosili smo i brojne eksluzivne vijesti sa domaćeg telekom tržišta, otkrivali korupciju u zdravstvu, izvještavali vas sa velikih svjetskih sajmova od kojih ističemo Mobile World Congress 2013, Cebit 2013, Windays 13 te IFA 2013. te pokrivali mnoge domaće konferencije i forume.

Od samog početka namijenili smo portal svima koji žele zaviriti u nepresušan svijet noviteta, poslovnim ljudima koji će na jednom mjestu moći pronaći sve relevantne informacije koje će im pomoći u pronalaženju tehnologije za poboljšanje poslovanja i podizanje konkurentnosti, zaključuje glavni urednik Dražen Tomić.