Huaweijev Petal Ads postao je član Udruženja mobilnog marketinga za Europu

Huaweijev Petal Ads postao je član Udruženja mobilnog marketinga za Europu
Goran Matošević / Tomich Productions

Petal Ads (prethodno Huawei Ads) postao je član Udruženja mobilnog marketinga (MMA) za Europu. Taj strateški potez dokaz je predanosti oblikovanju i postavljanju budućnosti mobilnog marketinga i proširivanju platforme za mobilne oglase među ključnim oglašivačima i u Europi.

MMA se sastoji od preko 800 članova - tvrtki na globalnoj razini i jedino je udruženje koje čine povezani ekosustavi trgovaca, Martech subjekata  i medijskih kompanija koje stvaraju arhitekturu i budućnost mobilnog marketinga. Uspostavljanjem regionalne prisutnosti u Europi, uključujući i povezivanje u MMA udruge u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Turskoj, Petal Ads platforma je dobro pozicionirana za maksimalno korištenje svih pogodnosti i stručnosti ove udruge kako bi doprinijela napretku industrije i uspostavi svog položaja kao ključnog kandidata u mobilnom marketinškom prostoru.

"Međusobno povezani ekosustav Petal Ads od preko 730 milijuna aktivnih korisnika Huawei uređaja omogućuje oglašivačima da dosegnu ogromnu publiku. Prvoklasna rješenja za targetiranje skupina crpe iskustvo i vrijedno znanje stečeno iz podataka prve strane, osnažujući oglašivače da svoje mobilno oglašavanje podignu na višu razinu" rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe.

"Dok se kombiniramo gradimo na inovativnom pristupu, ponosni smo što smo se pridružili MMA -u kako bi bolje podržali partnere i omogućili jedinstveno iskustvo milijunima korisnika“, ističe Gonzalo.

Članstvo u MMA -u omogućava da se oglasi za Petal Ads umreže i da se ostvari suradnja s preko 700 članova iz više od 40 zemalja iz ekosustava mobilnog marketinga. Petal Ads pridružuje se drugim tvrtkama članicama i sudjeluju u zaduženim internim odborima, kako bi aktivno uspostavili najbolje prakse i smjernice za mobilni marketing u cijeloj industriji, predstavljajući najbolje nacionalne i međunarodne prakse.

Predana znanosti i ispitivanju raznih činjenica, MMA vjeruje da je stvaranje pozitivnog marketinškog utjecaja prožeto i konstruktivno osporavanje statusa quo. MMA potiče poslovne lidere da aktivno usvoje dokazane, vršnjačke i znanstvene prakse za postizanje uspjeha. Isto tako i Petal Ads stvara pozitivan utjecaj u industriji za svoje partnere, slijedeći međunarodne standarde najbolje prakse.

Kao član MMA -e, Petal Ads raduje se što će se pridružiti raspravama o mobilnom marketingu putem fizičkih i virtualnih događaja i industrijskih resursa što će omogućiti platformi da njeguje i razvije odnose s članovima i drže prst na pulsu trenutnog tržišta, objašnjavaju iz ovog kineskog proizvođača.

Oglasi za Petal Ads će doprinijeti uvidima u perspektivu među tvrtkama članicama kako bi stekli daljnje priznanje za svoj doprinos u industriji, pojašnjavaju iz Huaweija i dodaju da to omogućava platformi iskazivanje širine mogućnosti korištenja i  potencijala da budu vjerodostojni igrač unutar niše mobilnog oglašavanja, gradeći dublje povjerenje u svoje usluge i rješenja.

„Huawei je početkom ove godine rebrandirao Petal Ads iz Huawei Ads kako bi naglasio evoluciju platforme kao vodećeg i održivog ekosustava mobilnog oglašavanja.

Od svog pokretanja 2020. godine, Petal Ads zabilježio je rast broja oglašivača za 9 puta u preko 200 reklamnih industrija. Rast izdavača na platformi povećao se četverostruko na ukupno 360.000 izdavača“, tvrde u kompaniji.

Petal Ads trenutno donose 4 milijarde zahtjeva za oglasom dnevno, što je impresivan broj za koji se očekuje da će narasti za oko 400 posto tijekom ove godine. Preko 53.000 aplikacija sada je integrirano u oglašivačke pakete širom svijeta, a 40 posto ukupnog prometa Petal Ads platforme dolazi iz Europe.

Petal Ads član je IAB Europe, Europske udruge za ekosustav digitalnog marketinga i oglašavanja s kojom aktivno surađuje kako bi unaprijedio standarde i propise reklamne industrije.