NUDI RJEŠENJA

Huawei ubrzava digitalnu transformaciju gospodarstva i javnih sustava

Huawei ubrzava digitalnu transformaciju gospodarstva i javnih sustava
Dražen Tomić / Tomich Productions

Tijekom Mobile World Congressa održan je Huawei Industrial Digital and Intelligent Transformation Summit pod temom "Vođenje digitalne i inteligentne infrastrukture, ubrzavanje industrijske inteligencije", na kojoj je Huawei pozvao globalne kupce, partnere i lidere industrije da podijele inovacije i prakse u digitalnoj i inteligentnoj transformaciji za industrije i kompanije raznih veličine.

Osim toga, Huawei je službeno predstavio deset industrijskih digitalnih i inteligentnih rješenja te niz novih flagship proizvoda kako bi zadovoljio potrebe kupaca iz različitih industrija u različitim fazama transformacije.

Naime, održivi i prosperitetni ekosustavi su od krucijalnog značaja za inteligentnu transformaciju industrije. Do kraja 2023., Huawei je uspostavio partnerstva s više od 40.000 poslovnih subjekata diljem svijeta i tako pridonio uspjehu njihovih poslovanja.

Kineski div aktivno razvija i niz inovativnih rješenja koja pospješuju digitalizaciju javnih institucija i usluga kako bi ih građani mogli brže i efikasnije koristiti. Fokusirani su na digitalizaciju državne uprave, obrazovanja, zdravstva, znanosti i tehnologije te upravljanja hitnim situacijama, a do sada su pružili usluge u više od 700 gradova u više od stotinu zemalja i regija.

U svrhu poticanja inteligentnog svijeta, Huawei ističe kako je digitalizacija industrije presudan korak. Leo Chen, predsjednik odjela za prodaju poduzeća u Huaweiju, istaknuo je važnost koordiniranog upravljanja podacima te integraciju različitih scenarija u jednu ujedinjenu bazu podatka u cloudu. Cilj je doseći više tradicionalnih industrija i ključnih poslovnih sektora kako bi se podržali mnogi industrijski kupci na njihovom putu digitalizacije i prihvatio inteligentni svijet.

Također, Huawei je na MWC-u predstavio rješenja za digitalizaciju devet industrija, uključujući financijsku, javni sektor i obrazovanje, proizvodnju, elektroenergetiku i promet.