Huawei predstavlja bogat program benefita i razvojnih mogućnosti namijenjenih programerima

Huawei predstavlja bogat program benefita i razvojnih mogućnosti namijenjenih programerima

Manifestacija koja se održava u povijesnom mjestu Slagthuset u Malmöu u Švedskoj, od 17. do 20. svibnja, pokazala se kao najbolja prigoda za prezentaciju višestrukih prednosti i pogodnosti koje Huawei, svojim konstantnim i predanim ulaganjima u brzo rastuću korisničku bazu treće najveće svjetske trgovine aplikacija AppGallery, donosi programerima igara.

„Huawei je pritom pozvao sve programere, kao i gaming studije, da se sa svojim timom pridruže samom događaju i prezentaciji. Fokus ovog programa, kao i sastanaka koji će uslijediti, je definiranje opcija i mogućnosti za proširenja baza korisnika putem AppGalleryja i rastuće platforme za igre GameCenter. Huaweijevi stručnjaci će tijekom predviđenog trajanja programa biti dostupni za sve razgovore i informacije oko jednostavnih procesa integracija i postavljanja promocija koje su od podjednake koristi programerima, gaming studijima i krajnjim korisnicima igara“, tvrde u ovom kineskom proizvođaču.

Gaming selekcija postala je najbrže rastuća i jedna od najuspješnijih kategorija na AppGalleryju, te obuhvaća i donosi uratke vodećih sektorskih svjetskih studija i kreatora sadržaja. Spomenuti studiji trenutno dostižu impresivne brojeve od 730 milijuna globalno mjesečno aktivnih korisnika platforme (45 milijuna u Europi, +7% na godišnjoj razini) putem novih i postojećih aplikacija za igrice.

Na Nordic Game konferenciji, Huawei kao jedan od sponzora događaja, bit će uključen u nekoliko ključnih aktivnosti i to tako da dr. Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa sudjeluje kao panelist i predavač u programu konferencije kroz prezentaciju o učinkovitim načinima plasiranja igara na AppGalleryju, donoseći primjere stvarnih i uspješnih projekata popularnih gaming tvrtki.

Huawei predstavnici će također biti zaduženi za službeni program i govor dobrodošlice tvrtki Outfit7, globalnom developeru igara koji stoji iza nagrađivane serije Talking Tom & Friends i njegovih dugo iščekivanih RPG Mythic Legends, čiji predstavnici će zorno prikazati svoja iskustva u radu s platformom AppGallery i njenim korisnicima.

Na Huawei štandu pod oznakom 10 B, tim educiranih i posvećenih stručnjaka pružat će svim zainteresiranim gostujućim programerima uvid u mogućnosti rasta, prednosti Huawei Ads sheme za igranje igara i generalne detalje o tome kako Huawei olakšava jednostavnu tehničku integraciju razvojnim programerima

Huawei je također sponzor kategorije nagrada za najbolju nordijsku igru godine  pod nazivom Small Screen, sve u u sklopu dodjele Nordic Game Awards  koja se održava 19. svibnja u 18:00 h.

“Vrlo smo uzbuđeni i sretni što smo opet dio Nordic Game zajednice. Mi u tvrtki Huawei najbolje shvaćamo kako programeri, zaokupljeni istinskom strašću za kreiranjem svojeg vida umjetnosti, dobiju poziv za povratak u stvarnost kad shvate koliko je teško steći i zadržati korisnike igrica. Kroz otvorenu komunikaciju i uvažavanje njihovih stavova, trudimo se ponuditi jednostavno, relativno jednostavno rješenje koje će ih na kraju dovesti do neistraženih kanala komunikacije i promidžbe prema više od 10 milijuna vrlo vrijednih i aktivnih korisnika,” komentirao je dr. Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa.

“Za ovu konferenciju smo se i pripremali imajući u vidu upravo takve gaming studije i programere u razvoju poslovanja te ih pozivamo na razgovor i konzultacije s našim stručnjacima putem kojih mogu steći dobar uvid mogućnosti zajedničkog rada i pristupa na razvoju njihovog poslovanja“, zaključuje Gonzalo.

Još iz kategorije

Aircash u New Yorku kao vodeća hrvatska FinTech inovacija

Aircash u New Yorku kao vodeća hrvatska FinTech inovacija

27.06.2022.

Udruga hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) nedavno je u New Yorku organizirala hrvatsku konferenciju 'Croatian Tech Superstars Competing on a Global Market'.  Uspješne tehnološke tvrtke na konferenciji su predstavili su brojni hrvatski poduzetnici i vlasnici uspješnih startup kompanija, među njima i Hrvoje Ćosić, CEO tvrtke Aircash.

Interes za Algebru 40 posto veći nego lani, 160 studenata želi i britansku diplomu

Interes za Algebru 40 posto veći nego lani, 160 studenata želi i britansku diplomu

27.06.2022.

Algebra nastavlja podizati standarde u području visokog obrazovanja što je, prema podacima objavljenim na portalu Postani student, rezultiralo rastom prijava za studijske programe ukupno za čak 40 posto u odnosu na lani, odnosno za 27 posto kad je riječ o prva tri izbora. Prema aktualnom broju prijava, Algebra najveći rast interesa bilježi za studij dizajna, za koji se prijavilo čak dvostruko više maturanata nego lani. Interes za studij digitalnog marketinga porastao je za 40 posto, dok studij računarstva bilježi 35 posto više prijava.

Poticaji za električna vozila podijeljeni u samo 50 minuta

Poticaji za električna vozila podijeljeni u samo 50 minuta

27.06.2022.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost jutros je u 8 sati otvorio natječaj za subvencioniranje kupovine energetski učinkovitih vozila. Tako se pri kupovini vozila s potpuno električnim pogonom ili pogonom na vodik moglo ostvariti do 70 tisuća kuna subvencije, a za L1-L7 vozila (električni skuteri, mopedi, motocikli i sl.) se moglo dobiti do 20 tisuća kuna.