Huawei predstavlja bogat program benefita i razvojnih mogućnosti namijenjenih programerima

Huawei predstavlja bogat program benefita i razvojnih mogućnosti namijenjenih programerima

Manifestacija koja se održava u povijesnom mjestu Slagthuset u Malmöu u Švedskoj, od 17. do 20. svibnja, pokazala se kao najbolja prigoda za prezentaciju višestrukih prednosti i pogodnosti koje Huawei, svojim konstantnim i predanim ulaganjima u brzo rastuću korisničku bazu treće najveće svjetske trgovine aplikacija AppGallery, donosi programerima igara.

„Huawei je pritom pozvao sve programere, kao i gaming studije, da se sa svojim timom pridruže samom događaju i prezentaciji. Fokus ovog programa, kao i sastanaka koji će uslijediti, je definiranje opcija i mogućnosti za proširenja baza korisnika putem AppGalleryja i rastuće platforme za igre GameCenter. Huaweijevi stručnjaci će tijekom predviđenog trajanja programa biti dostupni za sve razgovore i informacije oko jednostavnih procesa integracija i postavljanja promocija koje su od podjednake koristi programerima, gaming studijima i krajnjim korisnicima igara“, tvrde u ovom kineskom proizvođaču.

Gaming selekcija postala je najbrže rastuća i jedna od najuspješnijih kategorija na AppGalleryju, te obuhvaća i donosi uratke vodećih sektorskih svjetskih studija i kreatora sadržaja. Spomenuti studiji trenutno dostižu impresivne brojeve od 730 milijuna globalno mjesečno aktivnih korisnika platforme (45 milijuna u Europi, +7% na godišnjoj razini) putem novih i postojećih aplikacija za igrice.

Na Nordic Game konferenciji, Huawei kao jedan od sponzora događaja, bit će uključen u nekoliko ključnih aktivnosti i to tako da dr. Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa sudjeluje kao panelist i predavač u programu konferencije kroz prezentaciju o učinkovitim načinima plasiranja igara na AppGalleryju, donoseći primjere stvarnih i uspješnih projekata popularnih gaming tvrtki.

Huawei predstavnici će također biti zaduženi za službeni program i govor dobrodošlice tvrtki Outfit7, globalnom developeru igara koji stoji iza nagrađivane serije Talking Tom & Friends i njegovih dugo iščekivanih RPG Mythic Legends, čiji predstavnici će zorno prikazati svoja iskustva u radu s platformom AppGallery i njenim korisnicima.

Na Huawei štandu pod oznakom 10 B, tim educiranih i posvećenih stručnjaka pružat će svim zainteresiranim gostujućim programerima uvid u mogućnosti rasta, prednosti Huawei Ads sheme za igranje igara i generalne detalje o tome kako Huawei olakšava jednostavnu tehničku integraciju razvojnim programerima

Huawei je također sponzor kategorije nagrada za najbolju nordijsku igru godine  pod nazivom Small Screen, sve u u sklopu dodjele Nordic Game Awards  koja se održava 19. svibnja u 18:00 h.

“Vrlo smo uzbuđeni i sretni što smo opet dio Nordic Game zajednice. Mi u tvrtki Huawei najbolje shvaćamo kako programeri, zaokupljeni istinskom strašću za kreiranjem svojeg vida umjetnosti, dobiju poziv za povratak u stvarnost kad shvate koliko je teško steći i zadržati korisnike igrica. Kroz otvorenu komunikaciju i uvažavanje njihovih stavova, trudimo se ponuditi jednostavno, relativno jednostavno rješenje koje će ih na kraju dovesti do neistraženih kanala komunikacije i promidžbe prema više od 10 milijuna vrlo vrijednih i aktivnih korisnika,“ komentirao je dr. Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa.

“Za ovu konferenciju smo se i pripremali imajući u vidu upravo takve gaming studije i programere u razvoju poslovanja te ih pozivamo na razgovor i konzultacije s našim stručnjacima putem kojih mogu steći dobar uvid mogućnosti zajedničkog rada i pristupa na razvoju njihovog poslovanja“, zaključuje Gonzalo.