Stigao Huawei MediaPad 7 Lite

Stigao Huawei MediaPad 7 Lite

Huawei MediaPad 7 Lite tablet dostupan je i u Vip centrima, a cijena uređaja je 1999 kuna. Najtraženiji tablet na domaćem tržištu omogućit će Vip korisnicima izvrstan omjer cijene i kvalitete, a zahvaljujući tehnološkim funkcionalnostima uređaja uvijek će biti kontaktu s prijateljima, moći pratiti novosti i uživati u zabavi i igrama u pokretu.

Kompaktan prenosivi uređaj vrhunskog dizajna i s naprednim tehničkim karakteristikama ima elegantno metalizirano kućište debljine svega 11 milimetara. Podržava i video pozive, glasovne pozive te SMS i MMS. Huawei MediaPad 7 Lite pokreće gigahercni procesor i Android operativni sustav 4.0 (Ice Cream Sandwich) i na ekranu dijagonale sedam inča omogućit će izvrsnu kvalitetu slike tijekom surfanja, pregledavanja fotografija ili gledanja video priloga.

"Tablet MediaPad 7 Lite potvrdio se kao hit uređaj na našem tržištu i iznimno smo zadovoljni jer su korisnici prepoznali da je riječ o odličnom uređaju za zabavu i komunikaciju. Prvi tablet u Hrvatskoj bio je upravo Huaweijev uređaj u Vip ponudi i drago nam je da nastavljamo suradnju s još jednim uređajem koji privlači pozornost korisnika", istaknuo je Dan Klepač, direktor Huawei Device u Hrvatskoj.

Huawei MediaPad 7 Lite sa samo 370 grama ima sedam-inčni IPS zaslon razlučivosti 1024 x 600 točaka, s „multitouch“ mogućnošću upravljanja. Ujedno funkcionalnost 'full view angle' omogućava gledanje slike na ekranu iz bilo kojeg kuta. Uređaj ima kameru s 3,2 megapiksela i prednju kameru s 0,3 megapiksela, a podatke može pohraniti na internih 8 gigabajta memorije te na dodatnu MicroSD karticu, kapaciteta do 32 gigabajta. Uz jednostavni pristup internetu u zahvaljujući 3G, Wi-Fi ili Bluetooth podatkovnoj vezi, korisnici će primjerice jednostavno podijeliti slike i video s prijateljima na društvenim mrežama. Tablet podržava i pregledavanje Office dokumenata kao i brojne multimedijske formate.

Huawei MediaPad 7 Lite ima elegantne konture i dizajn, a na tržištu je u kućištu bijele boje.

Još iz kategorije

Nova prilika za ulazak u ZICER

Nova prilika za ulazak u ZICER

08.07.2020. komentiraj

Zagrebački inovacijski centar - ZICER u program Inkubacije prima ograničeni broj perspektivnih tehnoloških startupova. „Razvijaš li inovativan proizvod, a ne znaš gdje pronaći pozitivnu startup vibru, izvrsne edukacije, mentore, vrhunski opremljene labose i kreativan kutak iz kojeg ćeš raditi, nastavi čitati. Prije nego li se ljetne vrućine rasplamsaju, ti potakni svoj poduzetnički žar“, poručuju iz Zicera.

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.