Stigao Huawei MediaPad 7 Lite

Stigao Huawei MediaPad 7 Lite

Huawei MediaPad 7 Lite tablet dostupan je i u Vip centrima, a cijena uređaja je 1999 kuna. Najtraženiji tablet na domaćem tržištu omogućit će Vip korisnicima izvrstan omjer cijene i kvalitete, a zahvaljujući tehnološkim funkcionalnostima uređaja uvijek će biti kontaktu s prijateljima, moći pratiti novosti i uživati u zabavi i igrama u pokretu.

Kompaktan prenosivi uređaj vrhunskog dizajna i s naprednim tehničkim karakteristikama ima elegantno metalizirano kućište debljine svega 11 milimetara. Podržava i video pozive, glasovne pozive te SMS i MMS. Huawei MediaPad 7 Lite pokreće gigahercni procesor i Android operativni sustav 4.0 (Ice Cream Sandwich) i na ekranu dijagonale sedam inča omogućit će izvrsnu kvalitetu slike tijekom surfanja, pregledavanja fotografija ili gledanja video priloga.

"Tablet MediaPad 7 Lite potvrdio se kao hit uređaj na našem tržištu i iznimno smo zadovoljni jer su korisnici prepoznali da je riječ o odličnom uređaju za zabavu i komunikaciju. Prvi tablet u Hrvatskoj bio je upravo Huaweijev uređaj u Vip ponudi i drago nam je da nastavljamo suradnju s još jednim uređajem koji privlači pozornost korisnika", istaknuo je Dan Klepač, direktor Huawei Device u Hrvatskoj.

Huawei MediaPad 7 Lite sa samo 370 grama ima sedam-inčni IPS zaslon razlučivosti 1024 x 600 točaka, s „multitouch“ mogućnošću upravljanja. Ujedno funkcionalnost 'full view angle' omogućava gledanje slike na ekranu iz bilo kojeg kuta. Uređaj ima kameru s 3,2 megapiksela i prednju kameru s 0,3 megapiksela, a podatke može pohraniti na internih 8 gigabajta memorije te na dodatnu MicroSD karticu, kapaciteta do 32 gigabajta. Uz jednostavni pristup internetu u zahvaljujući 3G, Wi-Fi ili Bluetooth podatkovnoj vezi, korisnici će primjerice jednostavno podijeliti slike i video s prijateljima na društvenim mrežama. Tablet podržava i pregledavanje Office dokumenata kao i brojne multimedijske formate.

Huawei MediaPad 7 Lite ima elegantne konture i dizajn, a na tržištu je u kućištu bijele boje.