Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei je najavio svoj InFocus natječaj za ovu godinu. On je podijeljen u šest kategorija od kojih je pet vezano uz fotografiju, dok je jedna posvećena video formatu. InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.

“Huawei InFocus Awards savršena je prilika za afirmaciju zaljubljenika u avanturu i fotografiju. Danas je fotografija iznimno važna za sve korisnike društvenih mreža koji dokumentiraju svoje pustolovine i dijele ih s ostatkom svijeta. Zato pozivam sve pustolove da se prijave na ovaj natječaj i okušaju se među svjetskom konkurencijom u stvaranju profesionalnih kadrova”, kazao je poznati hrvatski fotograf, bloger i influencer Domagoj Sever.

U planiranju ovogodišnjeg izdanja natječaja, Huawei je sklopio partnerstvo s platformom TripAdvisor. Ono pruža priliku žiriju da ocijeni radove snimljene bilo gdje u svijetu. Ukupni pobjednik osvojit će MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na TripAdvisor domenama u Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Osim glavne nagrade za ukupnog pobjednika, pripremljeni su i vrijedni pokloni za najbolje uratke u svim kategorijama. Tako osvajači prve nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura te e-voucher u vrijednosti 250 dolara za Trip Advisor. Drugoplasiranima u svakoj od kategorija pripast će P30 Pro pametni telefon, a osvajačima trećih mjesta P30. Autor rada koji dobije najbolju ocjenu publike osvojit će P30 Pro i Watch GT.

Još iz kategorije

Završen Gamescom 2019 – raj za gejmere

Završen Gamescom 2019 – raj za gejmere

24.08.2019. komentiraj

Najveći svjetski sajam igara Gamescom u Kölnu danas je zatvorio svoja vrata nakon peta dana intenzivnog dogovaranja novih poslova, ali i igranja najnovijih igara koje se tek očekuju na tržištu. Gamescom je okupio ponovno i poslovnu zajednicu na posebno dijelu koji je održan prva dva dana i gdje su developeri međusobno razgovarali o razvoju igara, enginima za igre, novim modelima animacija, dok su izdavači tražili potencijalne nove uspješnice.

Uzrok nastanka uragana otkriva američki tim na čijem je čelu hrvatska znanstvenica

Uzrok nastanka uragana otkriva američki tim na čijem je čelu hrvatska znanstvenica

24.08.2019. komentiraj

Hrvatska znanstvenica, teorijska fizičarka, prof. dr. sc. Željka Fuchs Stone, direktorica Centra za klimu i vodu na institutu New Mexico Tech, poznata i kao lovkinja na uragane, započela je sa svojim kolegama znanstvenicima novi projekt “OTREC”, kojim planiraju razotkriti misterij nastanka uragana.

GNOME  i KDE zajednički za Linux desktop

GNOME i KDE zajednički za Linux desktop

23.08.2019. komentiraj

Linux za desktop računala ima mnogo obožavatelja, ali nikad nije uspio pridobiti mase u smislu kao Windows ili Mac OS, što je posljedica fragmentacije izvedene od strane različitih proizvođača. O tome je pričao i osnivač Linuxa Linus Torvalds, no možda ta kritika više neće vrijediti sad kad su dva najveća rivala za Linux desktop odlučila raditi zajedno.