Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei je najavio svoj InFocus natječaj za ovu godinu. On je podijeljen u šest kategorija od kojih je pet vezano uz fotografiju, dok je jedna posvećena video formatu. InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.

“Huawei InFocus Awards savršena je prilika za afirmaciju zaljubljenika u avanturu i fotografiju. Danas je fotografija iznimno važna za sve korisnike društvenih mreža koji dokumentiraju svoje pustolovine i dijele ih s ostatkom svijeta. Zato pozivam sve pustolove da se prijave na ovaj natječaj i okušaju se među svjetskom konkurencijom u stvaranju profesionalnih kadrova“, kazao je poznati hrvatski fotograf, bloger i influencer Domagoj Sever.

U planiranju ovogodišnjeg izdanja natječaja, Huawei je sklopio partnerstvo s platformom TripAdvisor. Ono pruža priliku žiriju da ocijeni radove snimljene bilo gdje u svijetu. Ukupni pobjednik osvojit će MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na TripAdvisor domenama u Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Osim glavne nagrade za ukupnog pobjednika, pripremljeni su i vrijedni pokloni za najbolje uratke u svim kategorijama. Tako osvajači prve nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura te e-voucher u vrijednosti 250 dolara za Trip Advisor. Drugoplasiranima u svakoj od kategorija pripast će P30 Pro pametni telefon, a osvajačima trećih mjesta P30. Autor rada koji dobije najbolju ocjenu publike osvojit će P30 Pro i Watch GT.