Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei je najavio svoj InFocus natječaj za ovu godinu. On je podijeljen u šest kategorija od kojih je pet vezano uz fotografiju, dok je jedna posvećena video formatu. InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.

“Huawei InFocus Awards savršena je prilika za afirmaciju zaljubljenika u avanturu i fotografiju. Danas je fotografija iznimno važna za sve korisnike društvenih mreža koji dokumentiraju svoje pustolovine i dijele ih s ostatkom svijeta. Zato pozivam sve pustolove da se prijave na ovaj natječaj i okušaju se među svjetskom konkurencijom u stvaranju profesionalnih kadrova”, kazao je poznati hrvatski fotograf, bloger i influencer Domagoj Sever.

U planiranju ovogodišnjeg izdanja natječaja, Huawei je sklopio partnerstvo s platformom TripAdvisor. Ono pruža priliku žiriju da ocijeni radove snimljene bilo gdje u svijetu. Ukupni pobjednik osvojit će MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na TripAdvisor domenama u Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Osim glavne nagrade za ukupnog pobjednika, pripremljeni su i vrijedni pokloni za najbolje uratke u svim kategorijama. Tako osvajači prve nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura te e-voucher u vrijednosti 250 dolara za Trip Advisor. Drugoplasiranima u svakoj od kategorija pripast će P30 Pro pametni telefon, a osvajačima trećih mjesta P30. Autor rada koji dobije najbolju ocjenu publike osvojit će P30 Pro i Watch GT.

Još iz kategorije

Booking.com pokreće novu pilot-aplikaciju CityBook u Amsterdamu, Londonu i Parizu

Booking.com pokreće novu pilot-aplikaciju CityBook u Amsterdamu, Londonu i Parizu

20.01.2020. komentiraj

Nova aplikacija pod imenom CityBook koja treba postati univerzalni digitalni vodič za gradove dolazi iz Booking.com-a.  Radi se o responzivnom digitalnom vodiču za gradove koji na jednom mjestu savršeno kombinira inspiraciju, planiranje, navigaciju i doživljaje. Prvi pilot-projekti pokrenuti su danas za Pariz, London i Amsterdam.

Većina građana podržava zabranu rada trgovina nedjeljom

Većina građana podržava zabranu rada trgovina nedjeljom

18.01.2020. komentiraj

Da je odluka kojim slučajem u njihovim rukama, velika većina građana Hrvatske, njih 84%, ukinula bi ili ograničila rad trgovina nedjeljom, otkriva anketa koju je proveo portal MojPosao i u kojoj je sudjelovalo više od tri tisuće ispitanika.

INFOGRAFIKA: Muškarci i dalje stoje iza većine odobrenih patenata, no sve je više i žena

INFOGRAFIKA: Muškarci i dalje stoje iza većine odobrenih patenata, no sve je više i žena

18.01.2020. komentiraj

Tehnologija napreduje iz dana u dan, a nešto sporije prate je društvene promjene, što se može vidjeti iz podatka da iza većine odobrenih patenata diljem svijeta i dalje svoje muškarci. Dakle, žene još uvijek nisu dovoljno prisutne u tehnološkom svijetu, odnosno, ne stoje u dovoljnoj mjeri iza izuma.