Hrvoje Kapetanović preuzima mjesto izvršnog direktora Undabota

Hrvoje Kapetanović preuzima mjesto izvršnog direktora Undabota

Uprava hrvatske tvrtke Undabot, specijalizirane za razvoj naprednih mobilnih i web aplikacija, donijela je 30. siječnja ove godine odluku o imenovanju dosadašnjeg Člana Uprave, g. Hrvoja Kapetanovića, Izvršnim direktorom. Na svojoj novoj poziciji će se pored drugih obaveza i dalje primarno baviti razvojem i internacionalizacijom poslovanja Undabota. Njegovi najuži suradnici će biti Članovi Uprave Saša Ignjatović i Marko Miloš.

Ova rotacija u Upravi tvrtke nastavak je Undabotovih odlučnih koraka u smjeru razvoja poslovanja, proširivanja portfolia usluga te zapošljavanja novih top stručnjaka. Pored Hrvatske, u protekloj godini se Undabot fokusirao na zapadna tržišta, što je rezultiralo sklapanjem prvih ugovora u Švicarskoj i Njemačkoj, a u tvrtki posebno ističu početak suradnje s A1 Telekom Austria Grupom, gdje je Undabot zadobio povjerenje za razvoj strateških aplikacija na razini cijele grupe.

Prije pridruživanja Undabotu u prosincu 2017-te, Hrvoje Kapetanović je svoje 20-godišnje iskustvo gradio na vodećim pozicijama u Siemensu, Hewlett-Packardu-u i Accenture-u, a zadnjih je pet godina proveo u Microsoftu.

"Prije nešto više od godinu dana sam rekao da mi je drago što se pridružujem izuzetno dinamičnom i stručnom Undabot timu, koji je svojim dosadašnjim radom dokazao da može izvesti najkompleksnije mobile projekte, te da može biti konkurentan i na globalnom tržištu. Danas je to zadovoljstvo još veće, jer smo u kratkom roku potvrdili da smo sposobni za još veće stvari. Izašli smo na nova međunarodna tržišta i ponosni smo na suradnju s novim važnim klijentima koji su prepoznali našu kvalitetu. Dodatno, marljivo smo radili i na izgradnji tvrtke iznutra te smo pored postojeće top mobile ekspertize izgradili i vlastiti snažan web development tim, što nam omogućuje podržati najkompleksnije zahtjeve naših klijenata.", prokomentirao je Kapetanović.

Još iz kategorije

Hrvatske inovacije predstavljene u Europskom parlamentu

Hrvatske inovacije predstavljene u Europskom parlamentu

19.04.2019. komentiraj

Ovoga tjedna u Europskom parlamentu predstavljena je izložba „Hrvatske inovacije - vizionari koji su oblikovali Europu“ u organizaciji zastupnika u Europskom parlamentu Davora Škrleca, a koju je otvorila potpredsjednica Europskog parlamenta Heidi Hautala.

Kako spriječiti Storage Sense da ne briše vaše datoteke u Windows 10

Kako spriječiti Storage Sense da ne briše vaše datoteke u Windows 10

18.04.2019. komentiraj

Prostora za pohranu podataka nikad dosta u današnje vrijeme, ali na stolnim i prijenosnim računalima postoje načini kako ga ostvariti što je više moguće, a jedan od njih svakako je Storage Sense. Samo, taj alat može biti problematičan za početnike i dovesti do situacije u kojoj će izbrisati sadržaj računala koje inače korisnik ne bi želio izbrisati.

Tifon postavio brze punionice za električna vozila na autoceste A1 i A6

Tifon postavio brze punionice za električna vozila na autoceste A1 i A6

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Tifon na svom je prodajnom mjestu Draganić sjever u rad pustila brzu punionicu za električna vozila pod brendom MOL Plugee. Istovremeno su u rad puštene i brze punionice na prodajnim mjestima Draganić jug i Ravna Gora. Riječ je o prvim brzim punionicama za električna vozila na domaćim autocestama koje povezuju pravac Zagreb – Rijeka te Zagreb – Split.