Hrvoje Kapetanović preuzima mjesto izvršnog direktora Undabota

Hrvoje Kapetanović preuzima mjesto izvršnog direktora Undabota

Uprava hrvatske tvrtke Undabot, specijalizirane za razvoj naprednih mobilnih i web aplikacija, donijela je 30. siječnja ove godine odluku o imenovanju dosadašnjeg Člana Uprave, g. Hrvoja Kapetanovića, Izvršnim direktorom. Na svojoj novoj poziciji će se pored drugih obaveza i dalje primarno baviti razvojem i internacionalizacijom poslovanja Undabota. Njegovi najuži suradnici će biti Članovi Uprave Saša Ignjatović i Marko Miloš.

Ova rotacija u Upravi tvrtke nastavak je Undabotovih odlučnih koraka u smjeru razvoja poslovanja, proširivanja portfolia usluga te zapošljavanja novih top stručnjaka. Pored Hrvatske, u protekloj godini se Undabot fokusirao na zapadna tržišta, što je rezultiralo sklapanjem prvih ugovora u Švicarskoj i Njemačkoj, a u tvrtki posebno ističu početak suradnje s A1 Telekom Austria Grupom, gdje je Undabot zadobio povjerenje za razvoj strateških aplikacija na razini cijele grupe.

Prije pridruživanja Undabotu u prosincu 2017-te, Hrvoje Kapetanović je svoje 20-godišnje iskustvo gradio na vodećim pozicijama u Siemensu, Hewlett-Packardu-u i Accenture-u, a zadnjih je pet godina proveo u Microsoftu.

"Prije nešto više od godinu dana sam rekao da mi je drago što se pridružujem izuzetno dinamičnom i stručnom Undabot timu, koji je svojim dosadašnjim radom dokazao da može izvesti najkompleksnije mobile projekte, te da može biti konkurentan i na globalnom tržištu. Danas je to zadovoljstvo još veće, jer smo u kratkom roku potvrdili da smo sposobni za još veće stvari. Izašli smo na nova međunarodna tržišta i ponosni smo na suradnju s novim važnim klijentima koji su prepoznali našu kvalitetu. Dodatno, marljivo smo radili i na izgradnji tvrtke iznutra te smo pored postojeće top mobile ekspertize izgradili i vlastiti snažan web development tim, što nam omogućuje podržati najkompleksnije zahtjeve naših klijenata.", prokomentirao je Kapetanović.

Još iz kategorije

Popularni alat za kompresiju WinRAR zakrpao sigurnosnu rupu koja se vukla čak 19 godina

Popularni alat za kompresiju WinRAR zakrpao sigurnosnu rupu koja se vukla čak 19 godina

23.02.2019. komentiraj

Popularni alat za kompresiju aplikacija WinRAR, prošlog je mjeseca zakrpao poveći sigurnosni propust, koji je u teoriji omogućavao hakerima postavljanje malwarea na sve verzije softvera unazad 19 godina. Srećom, prošle godine ranjivost je otkrivena od strane Check Point Softwarea i uspješno uklonjena zahvaljujući njegovim stručnjacima.

Prosječna neto plaća za prosinac 6.262 kune

Prosječna neto plaća za prosinac 6.262 kune

22.02.2019. komentiraj

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za prosinac 2018. iznosila je 6 262 kune, što je nominalno niže za 0,1%, a realno više za 0,7% u odnosu na studeni 2018., dok je u odnosu na isti mjesec prethodne godine nominalno viša za 4,8%, a realno za 4%. Medijalna neto plaća za prosinac 2018. iznosila 5 425 kuna, a za cijelu 2018. godinu 5 392 kune.

Pao IT sustav MUP RH - prelazak granice i izdavanje dokumenata usporeni, otežani, a čak i onemogućeni

Pao IT sustav MUP RH - prelazak granice i izdavanje dokumenata usporeni, otežani, a čak i onemogućeni

22.02.2019. komentiraj

Ministarstvo unutarnjih poslova RH obavještava građane da je tijekom današnjeg dana došlo do prekida rada jednog dijela informatičkog sustava MUP-a zbog čega se određeni poslovi odvijaju sporijim tijekom od uobičajenog, odgovorili su na upit ICTbusiness.info što se to događa. Stručne službe Ministarstva užurbano rade na vraćanju sustava u stopostotnu funkciju.