Hrvatski Telekom predstavio poboljšanu Tarifu za mlade

Hrvatski Telekom predstavio poboljšanu Tarifu za mlade
Shutterstock

Za sve mlade koji gledaju serije i filmove na svakom koraku, te provode puno vremena na društvenim mrežama razmjenjujući iskustva i doživljaje sa prijateljima, Hrvatski Telekom je poboljšao Tarifu za mlade.

Nova poboljšana Tarifa za mlade sada nudi neograničeno i neprekinuto gledanje najboljeg filmskog, serijskog i sportskog sadržaja na svakom koraku bez trošenja giga iz paketa, a najpopularniji servisi Youtube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXTV To Go korisnicima su dostupni u džepu gdje god krenuo.

Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp, Viber ili Deezer koji ne troše gige

Novost je da se može izabrati jedna aplikaciju koja korisniku neće trošiti internet iz tarife, a može se birati između Instagrama, Facebooka, Messengera, WhatsAppa, Vibera ili Deezera.

"Bezbrižno razmjenjuj doživljaje, novosti i emocije fotografijama, video porukama ili emotikonima i budi uvijek povezan. Jedan mjesec Instagram, drugi mjesec Facebook - mi te pratimo, svaki mjesec možeš mijenjati aplikaciju koju želiš da ne troši gige, bez ikakve dodatne naknade., ističu iz Hrvatskog Telekoma.

Za sve ostale online potrebe, tu je 6 GB podatkovnog prometa uključenih u Tarifu, te neograničeni razgovori i SMS poruke unutar HT mreže i ukupno 1000 minuta i SMS-ova prema ostalim mrežama.