Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog, prvi korporacijski blog u Hrvatskoj

Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog, prvi korporacijski blog u Hrvatskoj
Fotolia (ilustracija)

T-Blog je novi društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije. Blog Hrvatskog Telekoma prvi je službeni korporativni blog na ovim prostorima, tvrde u najjačem domaćem telekom operateru. Na njemu autori iz HT-a, kao i ugledni ICT stručnjaci kreiraju postove nastojeći korisnicima približiti teme vezane uz trendove i izazove u ICT industriji te poslovanje Hrvatskog Telekoma.

Također, to je mjesto na kome se mogu doznati važne novosti iz svijeta tehnologije, analize aktualnih događanja na hrvatskom, regionalnim i svjetskim tržištima te pročitati zapisi o predstavljanju inovacija, recenzije novih uređaja, savjeti i trikovi vezani za pojedine nove usluge ili tarife itd.

Blog Hrvatskog Telekoma pridonijet će hrvatskoj blogosferi posve novim pristupom kao prvi službeni korporativni blog na ovim prostorima.  Tako će čitatelji moći dobiti vijesti i analize iz različitih kuteva, s obzirom da će se tijekom svakog mjeseca izmjenjivati desetak autora sa svojim postovima.

T-Blog je namijenjen različitim javnostima - korisnicima, medijima, struci i općoj javnosti - a prikazi, osvrti, reportaže, intervjui i recenzije tek su dio raznorodnog pristupa temama na ovome komunikacijskom kanalu. Blog je podijeljen na nekoliko cjelina: T-svijet, Digitalno društvo, Tehnodrom, Top modeli te Korisnička zona, a u kontekstu nazočnosti kompanije na društvenim mrežama, povezan je i s kompanijskim stranicama na Facebooku, Twitteru, LinkedInu, Flickru te YouTubeu.