Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog, prvi korporacijski blog u Hrvatskoj

Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog, prvi korporacijski blog u Hrvatskoj

Foto: Fotolia (ilustracija)

T-Blog je novi društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije. Blog Hrvatskog Telekoma prvi je službeni korporativni blog na ovim prostorima, tvrde u najjačem domaćem telekom operateru. Na njemu autori iz HT-a, kao i ugledni ICT stručnjaci kreiraju postove nastojeći korisnicima približiti teme vezane uz trendove i izazove u ICT industriji te poslovanje Hrvatskog Telekoma.

Također, to je mjesto na kome se mogu doznati važne novosti iz svijeta tehnologije, analize aktualnih događanja na hrvatskom, regionalnim i svjetskim tržištima te pročitati zapisi o predstavljanju inovacija, recenzije novih uređaja, savjeti i trikovi vezani za pojedine nove usluge ili tarife itd.

Blog Hrvatskog Telekoma pridonijet će hrvatskoj blogosferi posve novim pristupom kao prvi službeni korporativni blog na ovim prostorima.  Tako će čitatelji moći dobiti vijesti i analize iz različitih kuteva, s obzirom da će se tijekom svakog mjeseca izmjenjivati desetak autora sa svojim postovima.

T-Blog je namijenjen različitim javnostima – korisnicima, medijima, struci i općoj javnosti - a prikazi, osvrti, reportaže, intervjui i recenzije tek su dio raznorodnog pristupa temama na ovome komunikacijskom kanalu. Blog je podijeljen na nekoliko cjelina: T-svijet, Digitalno društvo, Tehnodrom, Top modeli te Korisnička zona, a u kontekstu nazočnosti kompanije na društvenim mrežama, povezan je i s kompanijskim stranicama na Facebooku, Twitteru, LinkedInu, Flickru te YouTubeu.

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.