Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog, prvi korporacijski blog u Hrvatskoj

Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog, prvi korporacijski blog u Hrvatskoj

Foto: Fotolia (ilustracija)

T-Blog je novi društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije. Blog Hrvatskog Telekoma prvi je službeni korporativni blog na ovim prostorima, tvrde u najjačem domaćem telekom operateru. Na njemu autori iz HT-a, kao i ugledni ICT stručnjaci kreiraju postove nastojeći korisnicima približiti teme vezane uz trendove i izazove u ICT industriji te poslovanje Hrvatskog Telekoma.

Također, to je mjesto na kome se mogu doznati važne novosti iz svijeta tehnologije, analize aktualnih događanja na hrvatskom, regionalnim i svjetskim tržištima te pročitati zapisi o predstavljanju inovacija, recenzije novih uređaja, savjeti i trikovi vezani za pojedine nove usluge ili tarife itd.

Blog Hrvatskog Telekoma pridonijet će hrvatskoj blogosferi posve novim pristupom kao prvi službeni korporativni blog na ovim prostorima.  Tako će čitatelji moći dobiti vijesti i analize iz različitih kuteva, s obzirom da će se tijekom svakog mjeseca izmjenjivati desetak autora sa svojim postovima.

T-Blog je namijenjen različitim javnostima – korisnicima, medijima, struci i općoj javnosti - a prikazi, osvrti, reportaže, intervjui i recenzije tek su dio raznorodnog pristupa temama na ovome komunikacijskom kanalu. Blog je podijeljen na nekoliko cjelina: T-svijet, Digitalno društvo, Tehnodrom, Top modeli te Korisnička zona, a u kontekstu nazočnosti kompanije na društvenim mrežama, povezan je i s kompanijskim stranicama na Facebooku, Twitteru, LinkedInu, Flickru te YouTubeu.

Još iz kategorije

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

20.08.2019. komentiraj

Jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping, ostvarila je  značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu. Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

20.08.2019. komentiraj

Grupa stručnjaka za politička pitanja Europske unije predložila je zabranu korištenja umjetne inteligencije u svrhu nadzora i “bodovanja pojedinaca” zato što smatraju kako to uključuje prikupljanje podataka građana, a tako nešto samo po sebi otvara pitanja etičnosti i morala.

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

20.08.2019. komentiraj

Zaljubljenici u video igre iznimno su odani i vjerni konzumenti jer strast prema igrama s godinama se samo povećava, a kako se povećava, tako je i interes za konzumaciju dalekosežniji, no brendovi to nikako ne prepoznaju pa ostaju “kratkih rukava”, a mogli bi uprihoditi podosta novca ukoliko bi im strategija bila adekvatna.