Hospital Days ove se godine održavaju u sklopu WinDaysa

Hospital Days ove se godine održavaju u sklopu WinDaysa

Regionalna zdravstveno tehnološka konferencija Hospital Days, koju organizira IN2 Grupa, ove će se godine održati u sklopu WinDays Business konferencije. Time će Hospital Daysi dobiti veću publiku, a WinDaysi dodatni zanimljiv sadržaj koji će privući širi krug publike.

WinDays konferencija ove se godine održava od 24. do 27. travnja, a poslovni dio na rasporedu je 24. i 25. travnja. Svi programi ponovno će se odvijati na otoku Sveti Nikola u Poreču, a Business konferencija bogatija je za nove tematske cjeline. Tako će se uz uobičajene teme, osim o tehnologiji u zdravstvu razgovarati i o financijskim institucijama.

Prvog dana program poslovne konferencije bit će podijeljen u pet smjerova koji će se baviti financijskim institucijama, proizvodnjom, maloprodajom, obrazovanjem, javnom upravom i zdravstvom. Drugog dana program traje do 13 sati, a na rasporedu su predavanja o suvremenim trendovi koji mijenjaju poslovanje. Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired, održat će Keynote predavanje na temu umjetne inteligencije i kako ona mijenja poslovni, ali i privatni život. Mark Van Rijmenam, osnivač Datafloq.coma i jedan od vodećih stručnjaka za Big Data, govorit će o blockchainu.

Šesto izdanje Hospital Daysa u Poreču, uz klasične zdravstvene teme, fokusirat će se na tehnologije budućnosti (strojno učenje, umjetna inteligencija, mjerenje ishoda liječenja). Riječ je o modernim rješenjima za transformaciju hrvatskog zdravstva u pametno zdravstvo koje će na najbolji način brinuti o svim dionicima sustava. Sudionike tijekom 24. travnja očekuju brojna izlaganja domaćih i regionalnih stručnjaka.