Harvey Norman u proljetnom čišćenju zaliha

Harvey Norman u proljetnom čišćenju zaliha

Svake godine proljeće je obilježeno padom cijena, pa i priroda se budi stoga će i Harvey Norman krenuti u svoju poznatu akciju pod imenom „Proljetno čišćenje zaliha“. Ove godine po nižim cijenama Harvey Norman nudi zaista sve za kućanstvo od namještaja, kućanskih aparata pa do televizora i prijenosnih računala.

Ono što se nalazi na Harvey Norman Proljetnoj akciji čišćenja moguće je pronaći u njihovom premium dućanu u sklopu King Crossa u Zagrebu. Ovaj moderno opremljen i dizajniran dućan nudi sve na jednom mjestu na svojih više od 9000 tisuća kvadrata.

Kako bi iskustvo kupovine zaista bilo na vrhunskoj razini Harvey Norman ima izvrsno osoblje, koji su vjerojatno najbolji prodajni savjetnici u svojim kategorijama jer bez toga pronalaženja proizvoda koji odgovara vašim potrebama ne bi bio tako lak i jednostavan.

Među proizvodima koji se nalaze na ovoj godišnjoj akciji čišćenja u proljeće nalaze se i Samsung televizori i tu zaista ima modela za svačiji ukus. U ponudi Harvey Normana možete pronaći tako Samsungove modela u segmentu  Full HD koji imaju najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, preko vrlo raznolike ponude 4K televizora do najnovije generacije 8K televizora.

Osim televizora, na akciji su i Samsungovi proizvodi iz segmenta bijele tehnike od perilica, sušilica pa sve do frižidera.

Kako biste uživali u gledanju svojih omiljenih filmova i serija na svom novom televizoru, a omiljenim pićem ohlađenim u vašem novom hladnjaku, Harvey Norman u ponudi ima i odlične sjedeće garniture sa sniženjima i većim od 20 pa do više od 50 posto. Za dodatni užitak u svijetu interneta tu si i prijenosnici Acer od klasičnih, preko multimedijalnih pa sve do gaming računala.

Sve je to još moguće i platiti na 36 rata be kamata.

Više o Harvey Norman akciji Proljetno čišćenje zaliha možete pronaći ovdje.