Hangar 18 otvorio novi brand store u Šibeniku samo par dana prije blokade računa

Hangar 18 otvorio novi brand store u Šibeniku samo par dana prije blokade računa

Otvoren je novi NOA brand store u shopping centru Dalmare u Šibeniku, a shopping centar posjeti više od 5 milijuna posjetitelja. NOA trgovina kupcima nudi cjelokupni asortiman - NOA pametne telefone, NOA Vision televizore, NOA tablete te NOAline dodatnu opremu. Otvoren je taj dućan nekoliko dana prije nego li je tvrtka upala u javno vidljive probleme i blokadu računa, o čemu smo već pisali.

Prema dostupnim informacijama traju pregovori o deblokadi računa i nastavku poslovanju. Kako su blagdani i ljeto i vrijeme godišnjih odmora može se dogoditi da se pregovori oduže, ali dobro upućeni procjenjuju da bi do dogovora moglo uskoro doći.

"NOA pametni telefoni dolaze u 3 serije - Element, Core i Rugged. Dvije godine za redom, NOA mobiteli su proglašeni „Best Buy Smartphone“ od strane svjetske EISA organizacije koja već više od 35 godina odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike. Vizija NOA branda je biti lider u B segmentu, donoseći korisnicima funkcionalnosti i eleganciju uređaja iz A brandova te ponuditi dodatne vrijednosti za korisnike kao što su NOA Premium Care usluga i kvalitetna korisnička podrška u smislu vlastitog servisa na svakom tržištu", ističu u tvrtki Hangar 18.