Hangar 18 otvorio NOA brand store u Zadru

Hangar 18 otvorio NOA brand store u Zadru

Koprivnička tvrtka Hangar 18 poznata po Noa brandu pametnih telefona i televizora, otvorila je početkom lipnja, otvoren je NOA brand store u Supernova centru u Zadru veličine 30 četvornih metara. Kako sami tvrde prodajni prostor nudi cjelokupni NOA asortiman – NOA pametne telefone, NOA Vision televizore, NOA tablete te NOAline dodatnu opremu.

Kako bi se najbolje prilagodili potrebama korisnika NOA pametni telefoni dolaze u 3 serije. NOA Element je premium serija pametnih telefona, NOA Core serija namijenjena je manje zahtjevnim korisnicima u koju spadaju i „feature“ mobiteli za sve one koji traže osnovne funkcionalnosti mobitela. NOA Rugged serija donosi izdržljive i otporne mobitele za ekstremne uvjete, razna radna okruženja i avanturističke izazove što potvrđuju standardi IP68 i MIL-STD-810G.

„Svi modeli koji dolaze iz Element serije uređaja, kao glavnu prednost korisniku daju dodatno NOA Premium Care uslugu od 12 mjeseci koje pokriva slučajne štete nastale nepažnjom korisnika. Uz navedeno kupci dobivaju i standardno tvorničko dvogodišnje jamstvo, no u prvoj godini korišitenja imaju dodatno osiguranje zahvaljujući NOA Premium Care paketu usluga“, ističu iz tvrtke Hangar 18.

Treba napomenuti da dvije godine za redom, NOA pametni telefoni, NOA N10 i NOA H10le dobitnici su prestižne nagrade "EISA Best Buy Smartphone" što potvrđuje orijentiranost NOA brenda prema “best buy” kategoriji uređaja. EISA (Expert Imaging and Sound Association), već više od 35 godina odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike.

„Na tržištu su trenutno dostupna četiri modela NOA Vision LED televizora 55”, 50”, 43” i 32”. Prva 3 su Android Smart TV što korisnicima omogućava da svakodnevno gledanje televizije obogate s aplikacijama i raznim multimedijalnim sadržajem. Za uživanje u omiljenim TV sadržajima te bezbrižno korištenje uređaja na duže vrijeme, uz svaki NOA Vision televizor dolazi i 5 godina jamstva“, zaključuju iz tvrtke Hangar 18.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.