Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Agencija Grayling  proglašena je pobjednikom u kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year na gala događaju  SABRE Awards EMEA 2019, održanom u Londonu. Međunarodnoj mreži s 31 uredom u 22 europske zemlje, među ostalim i u Hrvatskoj, odano je priznanje za rast na području Public Affairsa diljem Europe i za uspjeh u  provođenju multi-market aktivnosti za velike međunarodne klijente.

Stručni ocjenjivački sud, predvođen Paul Holmesom s platforme Holmes Report, naveo je kako je Grayling jedna od rijetkih tvrtki koje mogu spojiti predane stručnjake s područja Public Affairsa iz svake zemlje EU kako bi pružili svoje viđenje situacije i usluge. Također, nastavljaju, tvrtka se uspjela etablirati kao predvodnik u strateškom razmišljanju po pitanju Brexita, adresirajući rizike vezane uz lance nabave kompanija i pružajući podatke i analize ključnim odborima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Public Affairs tek je jedan od stupova poslovanja Graylinga, budući da se agencija također bavi korporativnim komuniciranjem te odnosima s javnošću. Međutim, upravo je u spomenutom području lani ostvarila najsnažniju izvedbu s porastom od 15%. Rast je potaknut nizom novih projekata s klijentima kao što su, između ostalih, Molson Coors, BetStars, Bristol-Myers Squibb, Danone, Environmental Defense Fund i Herbalife Nutrition.

Grayling Rusija primio je nagradu 2019 IN2SABRE Award EMEA CERTIFICATE OF EXCELLENCE u kategoriji PR Agency Marketing. Kako bi se naglasili ključni čimbenici uspješne suradnje između korporativnih i kulturnih institucija, Grayling je objavio dva iscrpna izvješća: „Muzeji na raskrsnici: uloga korporativnih partnerstava“ (2019) i „Brandovi i umjetnost: Učiniti kreativna partnerstva funkcionalnim“ (2017).

Još iz kategorije

Canon dobio pet EISA-inih nagrada za 2019.

Canon dobio pet EISA-inih nagrada za 2019.

17.08.2019. komentiraj

Canon Europe još je jednom prepoznat kao vodeća tvrtka u branši –udruženje European Imaging and Sound Association (Europsko udruženje za slikovne tehnologije i zvuk, EISA) dodijelilo mu je pet prestižnih nagrada. Titule za 2019. potvrđuju Canonovu nenadmašnu optičku izvrsnost i tradiciju, a konkretne nagrade osvojio je EOS RP, kao i  objektivi iz serija RF i EF. Od spektakularnog predstavljanja sustava EOS R u rujnu 2018. Canon je redefinirao granice fotografije dizajnirajući tijela i objektive koji proširuju mogućnosti snimanja fotografima amaterima i profesionalcima, što se odražava i u ovogodišnjim nagradama.

Knjižnice kao predvodnice digitalne transformacije društva

Knjižnice kao predvodnice digitalne transformacije društva

16.08.2019. komentiraj

Uloga knjižničara i informacijskih stručnjaka u promicanju i uspostavi pametnih društava u sklopu globalne digitalne preobrazbe, tema je Međunarodne konferencije IFLA CPDWL Satellite Meeting koja će 20. i 21. kolovoza u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu okupiti više od 160 sudionika iz svih krajeva svijeta.

Roboti će preuzeti desetke milijuna poslova i još više produbiti nejednakosti

Roboti će preuzeti desetke milijuna poslova i još više produbiti nejednakosti

15.08.2019. komentiraj

Roboti su realna prijetnja ljudima, u smislu poslova koje će obavljati, što pokazuje istraživanje provedeno od strane Sveučilišta Oxford. Naime, prema njemu, do 2030. godine bi roboti diljem svijeta trebali preuzeti oko 20 milijuna poslova u proizvodnim granama. Dakle, samo će se nastaviti trend koji je već sad započeo i ubrzavat će se s napretkom tehnologije.