Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Agencija Grayling  proglašena je pobjednikom u kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year na gala događaju  SABRE Awards EMEA 2019, održanom u Londonu. Međunarodnoj mreži s 31 uredom u 22 europske zemlje, među ostalim i u Hrvatskoj, odano je priznanje za rast na području Public Affairsa diljem Europe i za uspjeh u  provođenju multi-market aktivnosti za velike međunarodne klijente.

Stručni ocjenjivački sud, predvođen Paul Holmesom s platforme Holmes Report, naveo je kako je Grayling jedna od rijetkih tvrtki koje mogu spojiti predane stručnjake s područja Public Affairsa iz svake zemlje EU kako bi pružili svoje viđenje situacije i usluge. Također, nastavljaju, tvrtka se uspjela etablirati kao predvodnik u strateškom razmišljanju po pitanju Brexita, adresirajući rizike vezane uz lance nabave kompanija i pružajući podatke i analize ključnim odborima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Public Affairs tek je jedan od stupova poslovanja Graylinga, budući da se agencija također bavi korporativnim komuniciranjem te odnosima s javnošću. Međutim, upravo je u spomenutom području lani ostvarila najsnažniju izvedbu s porastom od 15%. Rast je potaknut nizom novih projekata s klijentima kao što su, između ostalih, Molson Coors, BetStars, Bristol-Myers Squibb, Danone, Environmental Defense Fund i Herbalife Nutrition.

Grayling Rusija primio je nagradu 2019 IN2SABRE Award EMEA CERTIFICATE OF EXCELLENCE u kategoriji PR Agency Marketing. Kako bi se naglasili ključni čimbenici uspješne suradnje između korporativnih i kulturnih institucija, Grayling je objavio dva iscrpna izvješća: „Muzeji na raskrsnici: uloga korporativnih partnerstava“ (2019) i „Brandovi i umjetnost: Učiniti kreativna partnerstva funkcionalnim“ (2017).

Još iz kategorije

Svi očekuju reforme i javni i privatni sektor

Svi očekuju reforme i javni i privatni sektor

12.07.2020. komentiraj

Nakon niza anketa koje su proveli među svojim članstvom na temu reformi, odlučili su pitati zaposlenike u javnom sektoru misle li kako su reforme potrebne te u kojim segmentima, ističu u Glasu poduzetnika i napominju se gotovo pa u cijelosti poklapaju s odgovorima zaposlenika u privatnom sektoru – svi smatraju kako su reforme nužnost. Vrlo je to zanimljivo, dok svi te zaposlenike u javnom sektoru zovu uhljebima.

Linus Torvalds: Teško je naći ljude za održavanje Linux kernela

Linus Torvalds: Teško je naći ljude za održavanje Linux kernela

12.07.2020. komentiraj

Osnivač Linux Linus Torvalds govorio je na Open Source Summitu i konferenciji Embedded Linux o izazovima održavanja kernela otvorenog koda jer sve je teže naći osobe koje bi ga održavale. I, uvjeren je, u budućnosti će to biti teško izvedivo.

U Huaweijev AppGallery ušle aplikacije najvećih domaćih banaka, telekoma i medijskih kuća

U Huaweijev AppGallery ušle aplikacije najvećih domaćih banaka, telekoma i medijskih kuća

11.07.2020. komentiraj

Huaweijeva platforma za distribuciju mobilnih aplikacija, AppGallery, najbrže je rastuće tržište mobilnih aplikacija globalno, i po broju dostupnih aplikacija i po broju aktivnih korisnika, što su prepoznale i brojne domaće kompanije i neovisni developeri aplikacija, pohvalili su se iz ovog kineskog proizvođača.