Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

Agencija Grayling  proglašena je pobjednikom u kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year na gala događaju  SABRE Awards EMEA 2019, održanom u Londonu. Međunarodnoj mreži s 31 uredom u 22 europske zemlje, među ostalim i u Hrvatskoj, odano je priznanje za rast na području Public Affairsa diljem Europe i za uspjeh u  provođenju multi-market aktivnosti za velike međunarodne klijente.

Stručni ocjenjivački sud, predvođen Paul Holmesom s platforme Holmes Report, naveo je kako je Grayling jedna od rijetkih tvrtki koje mogu spojiti predane stručnjake s područja Public Affairsa iz svake zemlje EU kako bi pružili svoje viđenje situacije i usluge. Također, nastavljaju, tvrtka se uspjela etablirati kao predvodnik u strateškom razmišljanju po pitanju Brexita, adresirajući rizike vezane uz lance nabave kompanija i pružajući podatke i analize ključnim odborima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Public Affairs tek je jedan od stupova poslovanja Graylinga, budući da se agencija također bavi korporativnim komuniciranjem te odnosima s javnošću. Međutim, upravo je u spomenutom području lani ostvarila najsnažniju izvedbu s porastom od 15%. Rast je potaknut nizom novih projekata s klijentima kao što su, između ostalih, Molson Coors, BetStars, Bristol-Myers Squibb, Danone, Environmental Defense Fund i Herbalife Nutrition.

Grayling Rusija primio je nagradu 2019 IN2SABRE Award EMEA CERTIFICATE OF EXCELLENCE u kategoriji PR Agency Marketing. Kako bi se naglasili ključni čimbenici uspješne suradnje između korporativnih i kulturnih institucija, Grayling je objavio dva iscrpna izvješća: „Muzeji na raskrsnici: uloga korporativnih partnerstava“ (2019) i „Brandovi i umjetnost: Učiniti kreativna partnerstva funkcionalnim“ (2017).

Još iz kategorije

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

14.06.2019. komentiraj

Usprkos pozitivnim ekonomskim pokazateljima, većina građana pesimistično gleda u budućnost, a čak 86 posto ispitanika ne očekuje da će se pozitivni trendovi nastaviti, pokazalo je istraživanje agencije Improve o ekonomskoj klimi u Hrvatskoj, provedeno u ožujku ove godine.