Građani će kraće čekati taksije, a u okoliš će se ispuštati manje štetnih plinova

Građani će kraće čekati taksije, a u okoliš će se ispuštati manje štetnih plinova

Cammeo grupa prva je kompanija na regionalnom taksi tržištu čije je upravljanje kvalitetom potvrđeno međunarodnim standardom ISO 9001, a to priznanje opravdano je razvijanjem i implementacijom inovativnog informatičkog sustava „Taxi navigator“, što je apsolutna novost na taksi tržištu. Taxi navigator je u potpunosti automatiziran sustav koji se temelji na najsuvremenijim IT tehnologijama, a taksi usluge i poslovanje unaprjeđuje na nekoliko značajnih razina.

 

Uz potpuno automatiziranje naručivanja taksi vozila, čime se onemogućavaju eventualne pogreške uzrokovane ljudskim faktorom, ovim se sustavom povećava efikasnost voznog parka, smanjuju se troškovi call centra i operativni troškovi vozila, te se smanjuje potrošnja goriva čime se direktno utječe na smanjenje emisije štetnih plinova u zrak.

Također, Taxi navigator omogućava realno i retroaktivno praćenje vozila putem GPS sustava, praćenje rada i efikasnosti taksi vozača te učinkovitije kontroliranje operatera u call centru, što u konačnici smanjuje vrijeme čekanja korisnika na vozilo. Taxi navigator omogućuje samim vozačima da u trenutku točno odrede vrijeme čekanja na dolazak vozila, dok će se naručivanje vozila zahvaljujući ovom sustavu moći obaviti telefonskim pozivom, SMS-om te putem internetske i smartphone (Android i iOS) aplikacije.

Cammeo grupa svoj inventivan sustav Taxi navigator već uspješno koristi u Rijeci i Osijeku, a trenutno je u tijeku njegovo implementiranje u Zagrebu. Ovaj u potpunosti automatiziran sustav razvijen je na najsuvremenijim Microsoft i Linux platformama, a pri njegovom stvaranju primijenjeno je dugogodišnje praktično i stručno iskustvo s područja taksi prijevoza.

 

„Cammeo grupa je prepoznatljiva po pomicanju granica u kvaliteti i pristupačnosti taksi usluge te brojnim inovacijama. Informatički sustav Taxi navigator je sofisticiran uređaj, za koji interes pokazuju i druge kompanije na tržištu. Uz potpunu obnovu voznog parka i ecoDrive sustav, kojim se ostvaruju uštede u potrošnji goriva i do 20 posto, ovaj u potpunosti automatizirani sustav značajno će unaprijediti poslovanje i usluge. Učinkovitost sustava dokazana je već prvih nekoliko dana nakon njegove implementacije, kašnjenja su eliminirana, a putnici izuzetno zadovoljni. I certifikat ISO 9001, koji je tvrtka nedavno stekla, potvrda je kvalitetnog i inovativnog rada po čemu smo najkonkurentniji u regiji.“, istaknuo je Vladimir Minovski, direktor Taxi Cammea.

Zahvaljujući ovom sustavu taksi usluge bit će moguće platiti gotovinom, bankovnom transakcijom, prepaid i postpay načinom plaćanja, a po dogovoru je moguće izdati i R1 račun. Ukorak s automatizacijom poslovanja razvijen je i sofisticiran loyalty program, koji korisnicima Cammeo usluga omogućava brojne pogodnosti.

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.