Gamepires radi na optimizaciji, vozilima i drugim traženim značajkama za SCUM

Gamepires radi na optimizaciji, vozilima i drugim traženim značajkama za SCUM
Gamepires

Hrvatska igra SCUM uspjela je tijekom svojeg prvog mjeseca dostupnosti na Steam Early Accessu dostići milijun prodanih primjeraka i lansirati niz zakrpi s ciljem rješavanja mnogih problema unutar igre, a sudeći prema najnovijoj objavi od Gamepiresa, developeri su usmjerili pažnju i na uvođenje nekih značajki jako traženih od igrača. U pitanju su vozila, sistem fortifikacije, nova oružja, FOV opcija u glavnom izborniku, ali i nova lokacija koja će navodno nuditi visoku razinu težine za sve igrače koji će tamo htjeti istraživati.

Što se tiče vozila, Gamepires cilja za početak u igru uvesti terenac i traktor koji će jedino poslužiti za prijevoz. U kasnijem stadiju razvoja, developeri ciljaju uvesti detaljniju razinu popravljanja tih vozila, ali i mogućnost prilagodbe njihovih vizuala.

U kategoriji optimizacije igre, Gamepires prebacuje Unreal Engine na verziju 4.20 što bi trebalo u igru uvesti niz optimizacijskih popravaka. Zbog te promjene, ovog tjedna neće stići nova zakrpa. Što se tiče sljedeće zakrpe, developeri su napomenuli kako ove spomenute značajke kao što su vozila i sistem fortifikacije neće biti dio sljedećeg ažuriranja.

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr