FIVE organizira online dizajn konferenciju sa Steveom Portigalom

FIVE organizira online dizajn konferenciju sa Steveom Portigalom

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Agencija FIVE organizira konferenciju imena TBD na kojoj će predavanje i niz radionica održati Steve Portigal, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka iz područja istraživanja korisničkih iskustava. Portigal je autor dvaju bestselera „Interviewing Users: How to Uncover Compelling Insights“ i „Doorbells, Danger, and Dead Batteries: User Research War Stories“. Surađivao je s mnogim Fortune 500 kompanijama poput Microsofta, Nikea i eBaya, i redovit je keynote predavač na stručnim konferencijama.

TBD konferencijom, čiji puni naziv glasi To Be Defined, To Be Designed, To Be Developed, FIVE želi dati dugoročni doprinos IT zajednici dovođenjem relevantnih imena i renomiranih stručnjaka iz područja razvoja softvera, produkt strategije i dizajna te growth marketinga. Ovo je prvo izdanje TBD konferencije, namijenjeno široj zajednici dizajnera i product menadžera. Konferencija se originalno trebala održati u zagrebačkom uredu tvrtke FIVE, ali će se zbog situacije s pandemijom COVID-19 konferencija u potpunosti preseliti na online platformu Zoom i time otvoriti svoja virtualna vrata većoj publici.

Predavanje Stevea Portigala pod imenom „Stop Solving Problems“ održat će se 18. svibnja u 17 sati. Portigal će u predavanju ispitati različite okvire razmišljanja za stvaranje proizvoda i usluga, razmotriti njihove prednosti i rizike te izazvati sudionike na odmak od klasičnog mentaliteta kojim nastoje riješiti problem. Uz predavanje, Portigal će održati i četiri radionice između 19. i 28. svibnja koje su primarno usmjerene na UX/UI dizajnere i product menadžere. Prijave na predavanje i radionice se ne naplaćuju, no broj polaznika je ograničen. Detaljnije informacije o konferenciji i načinima prijave mogu se pronaći na web stranici konferencije,

Još iz kategorije

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom travnja

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom travnja

02.06.2020. komentiraj

Superdata je objavio listu najprofitabilnijih igara za konzole tijekom travnja ove godine. Animal Crossing: New Horizons je zadržao prvo mjesto na ovoj listi, dok su se iza njega redom nalazili Final Fantasy 7 Remake, FIFA 20, Grand Theft Auto V, NBA 2K20, Doom Eternal, Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, Call of Duty: Modern Warfare i Resident Evil 3.

Učenici postaju učitelji

Učenici postaju učitelji

02.06.2020. komentiraj

Naravno, nijedan uvid u Span Academy ne bi bio potpun bez dojmova naših bivših polaznika, koji su sada već neko vrijeme Spanovi zaposlenici. U njihovom slučaju, izvukli su najviše iz svoje edukacije i iskoristili priliku da svoje IT karijere započnu na najbolji mogući način.

Rasco slavi 30 godina postojanja

Rasco slavi 30 godina postojanja

01.06.2020. komentiraj

Krenuli su iz male seoske garaže u Kalinovcu kraj Đurđevca, a danas svoje ralice i posipače prodaju Rusima, Norvežanima, Nijemcima, Kanađanim. Trideseti rođendan danas su simbolično obilježili obraćanjem osnivača svim zaposlenicima u Kalinovcu, dok  pravu proslavu planiraju najesen, kad budu gotovi novi proizvodni i uredski prostori, a s njima i veliki investicijski ciklus vrijedan 80 milijuna kuna.