Filmski ili Sportski paket na dar! U Optimi vi birate!

Filmski ili Sportski paket na dar! U Optimi vi birate!
DepositPhotos

Uživate li u kultnim filmovima i serijama ili ste strastveni zaljubljenik u sport?

Bez obzira što vas veseli Optima vam donosi mnoštvo pustolovina i nezaboravnih trenutaka. Iskoristite PROMOCIJU uz Optima TRIO i DUO TV pakete i sljedeće dvije godine uživajte u vrhunskom TV sadržaju uz Filmski ili Sportski paket na dar.

Odlične serije i filmovi poput Stjuardese, Mađioničara V, Normalnih ljudi, Otkrivanja vještica II ili Birds of Play i emancipacije famozne Harley Quinn samo su neki od najnovijih naslova koje Optima Telekom uključuje svojim korisnicima unutar HBO Premium paketa i to na dvije godine. Odlična vijest je i to da se od 1.ožujka i kompletna kolekcija filmova „Gospodar Prstenova“ i „Hobit“ smjestila na HBO GO.

Unutar HBO Premium paketa su kanali HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax  i Cinemax 2, u HD rezoluciji, s više od 20 premijera mjesečno, bez reklama i u potpunosti lokalizirani na hrvatski. Tu je HBO On Demand videoteka na zahtjev, ali i video streaming HBO GO s više od  6600 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom kojima možete pristupiti putem TV-a, mobitela, tableta ili računala.

Odabirom Optima paketa uz neograničeni internet do 60 Mbps i besplatne minute razgovora, korisnici mogu uživati i u bogatom sadržaju na više od 100 TV i radijskih kanala u Osnovnom paketu uz uključene opcije snimalica i upravljanja vremenom.  Upravo ova jedinstvena ponuda s uključenim HBO Premium paketom čini Optima pakete dodatno zanimljivim i donosi mnoštvo filmskih pustolovina i nezaboravnih trenutaka.

Požurite po Optima TRIO ili DUO TV paket uz HBO Premium i ne propustite dugo očekivanu premijeru - film „Liga pravde Zacka Snydera“ koji će biti prikazan na HBO GO 18.ožujka, istovremeno kada i premijera u Americi.

Detalje ponude pogledajte na http://bit.ly/TVpaketnadar