Filmski ili Sportski paket na dar! U Optimi vi birate!

Filmski ili Sportski paket na dar! U Optimi vi birate!

Foto: DepositPhotos

Uživate li u kultnim filmovima i serijama ili ste strastveni zaljubljenik u sport?

Bez obzira što vas veseli Optima vam donosi mnoštvo pustolovina i nezaboravnih trenutaka. Iskoristite PROMOCIJU uz Optima TRIO i DUO TV pakete i sljedeće dvije godine uživajte u vrhunskom TV sadržaju uz Filmski ili Sportski paket na dar.

Odlične serije i filmovi poput Stjuardese, Mađioničara V, Normalnih ljudi, Otkrivanja vještica II ili Birds of Play i emancipacije famozne Harley Quinn samo su neki od najnovijih naslova koje Optima Telekom uključuje svojim korisnicima unutar HBO Premium paketa i to na dvije godine. Odlična vijest je i to da se od 1.ožujka i kompletna kolekcija filmova „Gospodar Prstenova“ i „Hobit“ smjestila na HBO GO.

Unutar HBO Premium paketa su kanali HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax  i Cinemax 2, u HD rezoluciji, s više od 20 premijera mjesečno, bez reklama i u potpunosti lokalizirani na hrvatski. Tu je HBO On Demand videoteka na zahtjev, ali i video streaming HBO GO s više od  6600 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom kojima možete pristupiti putem TV-a, mobitela, tableta ili računala.

Odabirom Optima paketa uz neograničeni internet do 60 Mbps i besplatne minute razgovora, korisnici mogu uživati i u bogatom sadržaju na više od 100 TV i radijskih kanala u Osnovnom paketu uz uključene opcije snimalica i upravljanja vremenom.  Upravo ova jedinstvena ponuda s uključenim HBO Premium paketom čini Optima pakete dodatno zanimljivim i donosi mnoštvo filmskih pustolovina i nezaboravnih trenutaka.

Požurite po Optima TRIO ili DUO TV paket uz HBO Premium i ne propustite dugo očekivanu premijeru - film „Liga pravde Zacka Snydera“ koji će biti prikazan na HBO GO 18.ožujka, istovremeno kada i premijera u Americi.

Detalje ponude pogledajte na http://bit.ly/TVpaketnadar

Još iz kategorije

Pametni solarni spremnici za otpad u Parku prirode Biokovo

Pametni solarni spremnici za otpad u Parku prirode Biokovo

12.04.2021.

Park prirode Biokovo sa svojim vidikovcem Nebeskom šetnicom – Skywalk jedna je od glavnih turističkih atrakcija Hrvatske koju je prošle godine posjetilo 105 tisuća turista. Javna ustanova parka posebno brine o zaštiti okoliša i održivom razvoju. Prepoznala je to A1 Hrvatska koja im je donirala pametne spremnike za otpad.

Preko 55 vrhunskih poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup

Preko 55 vrhunskih poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup

12.04.2021.

Nove karijerne prilike i ove godine će preplaviti Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike koji će od 10. do 14. svibnja 2021. godine postati mjestima održavanja drugog Job Fair Meetupa! Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava.

Godinu dana borbe za bolje i pravednije društvo uz Glas poduzetnika

Godinu dana borbe za bolje i pravednije društvo uz Glas poduzetnika

12.04.2021.

Udruga Glas poduzetnika ovaj tjedan obilježava godinu dana postojanja. Postali su, kako sami tvrde, najsnažnija neovisna udruga poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i zaposlenika u privatnom sektoru u Hrvatskoj u kratkom razdoblju. Danas okupljaju više od 16.700 članova iz gotovo svih djelatnosti, a podržava ih i više od 200.000 građana.