Falkensteiner se otvara digitalnim nomadima

Falkensteiner se otvara digitalnim nomadima

Remote work novi je globalni trend, a Falkensteiner Premium apartmani Senia digitalnim nomadima i poslovnim ljudima predstavljaju dugoročni najam u vrhunskom resortu s najljepšim pogledom na more.

Velegradska magla i smog, rad od doma koji vam se i nije baš pokazao produktivan, suhoparni uredski život od devet do pet ili sunčana jutra na jugu i pogled na more u besprijekornim apartmanima – vašim budućim uredima sa svim benefitima luksuznog resorta? Rad neovisan o lokaciji pruža slobodu i fleksibilnost i rastući je svjetski trend s mnoštvom pozitivnih učinaka, od psiholoških do ekonomskih. U industriji putovanja sve je počelo početkom pandemije kada je nekoliko otoka u karipskoj regiji otvorilo svoje resorte digitalnim nomadima iz cijeloga svijeta. Sada postoji niz odredišta koji, uz odličan smještaj po principu ”kao kod kuće”, rješavaju čak i radne vize kako bi stranim državljanima omogućili da bez problema ostanu dulje vrijeme na drugoj strani svijeta.

„U korak s globalnim svjetskim trendovima Falkensteiner predstavlja Welcome Home Office ponudu – dugoročni najam Premium Senia apartmana u mirnom zatvorenom resortu Punta Skala samo desetak minuta vožnje autom do Zadra koje možete pretvoriti u savršeni ured s pogledom! Dizajnerski uređeni, decentni, svijetli i prostrani, različitih kvadratura, s kompletno opremljenom kuhinjom i velikom terasom – trebate samo donijeti svoj laptop i priključiti se na brzi Internet“, ističu iz Falkensteinera.

Slobodno možete koristiti i sobe za sastanke s opremom za konferencije, a imate na raspolaganju i mogućnost printanja i skeniranja, pojašnjavaju dalje i dodaju kako je tu i "Premium living" usluga, tjedna kupnja prema vašim potrebama, ali također i mogućnost doručka ili polupansiona – vi uistinu ne trebate ni napustiti resort, samo se fokusirati na posao.

„Nakon posla, treba predahnuti i uživati u životu! Za ljubitelje sporta resort nudi cijeli niz sadržaja – od fitness dvorane do nepreglednih šetnica i staza za trčanje uz more i sportski centar na otvorenom s terenima za tenis, terenom za golf, mini golf, badminton, košarku, mali nogomet, odbojku na plaži, uz najam sportske opreme. Što je duži najam, cijena je povoljnija, a ponuda za minimalno sedam noćenja uključuje i jednu besplatnu masažu i dvadeset posto popusta na spa tretmane u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. U AquaPura Spa centru na čak 6.000 metara kvadratnih čekaju vas vanjski i unutarnji bazeni, turski hamam, parne kupelji, brojne saune uključujući i panoramsku zemljanu saunu s pogledom na more, Kneippov bazen, privatni spa i čarobna područja za opuštanje s vodenim krevetima – ovdje ćete izbaciti sav stres koji nose radni izazovi“, zaključuju u Falkensteineru.

Još iz kategorije

Povećana potrošnja država na IT rješenja

Povećana potrošnja država na IT rješenja

28.01.2023.

Predviđa se da će svjetska državna IT potrošnja iznositi ukupno 588,9 milijardi dolara u 2023., što je povećanje od 6,8 posto u odnosu na 2022., prema Gartneru. “Vladine organizacije nastavljaju modernizirati naslijeđeni IT i ulagati u inicijative koje poboljšavaju pristup digitalnim uslugama budući da konstituenti sve više zahtijevaju iskustva koja su ekvivalentna online interakcijama s korisnicima u privatnom sektoru,” rekao je Daniel Snyder, direktor analitičara u Gartneru.

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

28.01.2023.

Infobip Shift, jedan od najvećih i najpopularnijih europskih događaja za razvojne programere, imat će svoje prvo izdanje u SAD-u u Miamiju, Florida, 23. svibnja 2023. Ovim će preseljenjem konferencija, isprva smještena u Hrvatskoj, napraviti sljedeći korak u svojim nastojanjima doprijeti i osnažiti globalnu zajednicu programera.

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

28.01.2023.

Čelnici GSMA predstavili su ključne teme za nadolazeći MWC23 u Barceloni. Novo izdanje najvećeg svjetskog sajma mobilnih tehnologija uključivat će obilje sadržaja o održivosti i prvi imerzivni prostor za pripovijedanje. MWC23 Barcelona traje od 27. veljače do 2. ožujka.