Facebook angažirao stručnjake Spaceporta

Facebook angažirao stručnjake Spaceporta

Foto: Fotolia

Facebook je angažirao tim stručnjaka tvoraca Spaceporta, cross-platform kompanije specijalizirane za izradu web aplikacija, igara i ostalog web sadržaja. Tim potezom Facebook pokazuje kontinuiranu želju za razvojem mobilnog Facebook sadržaja.

Ben Savage, suosnivač Spaceporta -a objavio je na njihovim stranicama priopćenje u kojem stoji da je nakon dugih rasprava i pregovora sa suosnivačem, svojim mentorom i YouWeb Incubator osnivačem Peterom Relanom došao do zaključka da je suradnja s Facebook-om ogroman potencijal za Spaceport tim.

Samim prelaskom Spaceport.io tima u Facebook vide još veću mogućnost utjecaja na mobilni svijet, te naglašavaju da Facebook ne kupuje njihovu tehnologiju već zapošljava njihov talent.

Facebook u svome priopćenju navodi da su Ben Savage i Spaceport tim iznimno talentirana grupa mobilnih inženjera koji se raduju razvoju novih stvari koje uveseljavaju njihove korisnike.

Još iz kategorije

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

20.05.2019. komentiraj

U Osijeku se od 24. do 26. svibnja, održavaju šesti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata. Događaj organiziraju udruga PMI Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Viber o propustima u WhatsAppu

Viber o propustima u WhatsAppu

20.05.2019. komentiraj

Pogreške i propuste konkurencije tvrtke često koriste kako bi istaknule prednosti vlastitih rješenja. Tako se po pitanju nedavnih kršenja privatnosti korisnika WhatsAppa službeno oglasio Rakuten Viber.

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

19.05.2019. komentiraj

Nakon Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga i Beograda, konferencija SAS Analytics Day održana je i u Zagrebu. Na hrvatskom izdanju tog događaja okupilo se gotovo 200 sudionika.