Extreme Digital stigao u Hrvatsku

Extreme Digital stigao u Hrvatsku

Regionalni lanac online trgovina potrošačke elektronike, kućanskih uređaja, računala i informatičke opreme Extreme Digital stigao je i u Hrvatsku, a svoj je prvi dućan otvorio na lokaciji Importane Gallerije u Zagrebu. Extreme Digital je švicarsko-mađarska firma, koja je svoje poslovanje započela još 2001. godine te je na tržištu potrošačke elektronike prisutna duže od jednog desetljeća.

Kompanija je u prošloj godini ostvarila promet od preko 42 milijuna eura, a u zadnjih nekoliko godina trud tvrtke je priznat i prepoznat brojnim regionalnim nagradama. Lanac trgovina Extreme Digital uz otvorenih 14 specijaliziranih dućana, ima lociranih i 400 pick-up mjesta za preuzimanje robe te preko 800.000 aktivnih online korisnika.

Lanac on-line trgovina Extreme Digital prisutan je u Madžarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Rumunjskoj, a od sada i u Hrvatskoj. Specifičnost njihovog poslovnog modela  leži u hibridnom pristupu korisnicima, koji osim mogućnosti sigurne on-line kupovine, omogućava i direktnu interakciju s korisnicima kroz dućane i tzv. pick-up mjesta za preuzimanje robe, na kojima se roba može direktno vidjeti i probati.

“Kontinuirano radimo na pružanju što bolje kvalitete našim korisnicima, kako bismo im osigurali najbolje cijene, uz što kvalitetniju uslugu. Budućnost nagovještava kako će trendovi kupovine još i više ići u online smjeru, no unatoč tome smatramo kako je potrebno zadržati izravnu interakciju s korisnicima, koju pružamo kroz hibridan poslovni model naših trgovina i pick-up mjesta preuzimanja“, istakao je Ádám Gönci, direktor tvrtke Extreme Digital Hrvatska.

Njihovi su poslovni ciljevi stvoriti vodeći lanac online trgovine Hrvatskoj, uz najfleksibilniji pristup korisnicima te prenijeti svoje dvanaestogodišnje iskustvo u poslovanju, logistici i operacijama u 5 zemalja u kojima su prisutni. U sklopu svog portfolia nude preko 150.000 artikala od proizvoda iz asortimana potrošačke elektronike, Lego kockica  do ostalih potrepština za djecu i majke.

U razdoblju od naredne 3 godine Extreme Digital planira otvoriti u Hrvatskoj još 6-7 dućana pick-up mjesta za preuzimanje. Kvalitetna usluga, niske cijene, praktičan poslovni model osiguravaju korisnicima Extreme Digital ugodnu, kvalitetnu i jednostavnu suradnju.