Europski IT lideri na IDC-evom CIO Summitu u Beču

Europski IT lideri na IDC-evom CIO Summitu u Beču
Fotolia (ilustracija)

Vodeći IT profesionalci okupit će se u Beču u terminu 10-11 slijeće godine na CIO konferenciji, u organizaciji nezavisne analitičke kuće IDC. Voditelji informatike imat će priliku prodiskutirati širok spektar zanimljivih  tema vezanih uz korporativni IT - od trenutnih strateških ciljeva do inovativnih vizija u budućnosti. Summit će se održati u hotelu Ritz-Carlton u Beču.

Program konferencije biti će orijentiran na poslovne teme, poput uloge informatike u povećanju prihoda poduzeća, u svijetlu podizanja budućih lidera i izgradnje efektivne i konstruktivne suradnje s ostalim CxO voditeljima. Dvodnevna konferencija biti će bazirana na diskusijama o naprednim tehnologijama temeljenim na 3. platformi poput računarstva u oblaku, mobilnosti, društvenih medija i big data aplikacija.

„CIO Summit omogućit će IT liderima raspravu o budućnosti njihove industrije, međusobnu razmjenu iskustva te preispitaju trenutne tehnološke izazove“, naglasio je Jan Široky, regionalni direktor IDC-a za Centralnu i Istočnu Europu. Prema njegovim riječima osim poslovne i tehnološke strane, sudionici će imati priliku izgraditi neformalne veze sa svojim kolegama unutar cijele regije.

Na konferenciji će sudjelovati eminentni gosti predavači poput Alexandera Barda, filozofa i političkog aktivista iz Švedske te Marka Gallaghera, rukovoditelja unutar Formule 1 i bivšeg direktora Coswortha. Konferencija će biti vrlo interaktivna s mnogobrojnim panel raspravama. Diskusijama će moderirati CIO panelisti iz firmi - IKEA, Danone, OMV, Orange, Porsche, SaxoBank i ostalih vodećih kompanija, dok će IDC analitičari će moderirati sva predavanja, tvrde organizatori.