dSpace traži čak 7 novih zaposlenika

dSpace traži čak 7 novih zaposlenika
DepositPhotos / Ilustracija

dSPACE je globalni tržišni lider i inovator hardverskih i softverskih rješenja za razvoj softvera za ugrađene kontrolere u automobilskoj, zrakoplovnoj i proizvodnoj industriji.

Osnovan u Njemačkoj 1988. godine, danas dSPACE zapošljava preko 1500 predanih ljudi diljem svijeta, koji su predani tome da proces razvoja softvera za ugrađene kontrole kroz inovativne alate i usluge učine učinkovitim.

Software Test Engineer (f/m/d)

Za naš ured u Zagrebu dSPACE traži kreativne i motivirane stručnjake. Radit ćete na uzbudljivim i tehnološki najsuvremenijim projektima razvoja proizvoda, u područjima izrade kontrolnih prototipa i simulacije hardvera u petlji (HIL). Tražimo inženjera za testiranje softvera (f/m) za daljnji razvoj naših proizvoda dSPACE ConfigurationDesk i dSPACE Real-Time Testing. ConfigurationDesk je alat za konfiguraciju i generiranje koda koji omogućuje automatsku implementaciju modela ponašanja i podršku za I/O i sabirnicu za dSPACE simulatore hardvera u petlji (HIL). Testiranje u stvarnom vremenu je alat za automatizaciju testiranja u stvarnom vremenu temeljen na Pythonu koji se koristi sa simulatorima hardvera u petlji (HIL). Ovaj oglas za posao namijenjen je kandidatima s profesionalnim iskustvom u osiguravanju kvalitete softverskih proizvoda.

Software Developer (m/f/d) for internal business applications

Kako bismo dodatno optimizirali naše interne poslovne aplikacije, naš IT odjel traži razvojnog programera softvera (m/ž/d) sa znanjem o razvoju aplikacija za početak što je prije moguće.

IT Support Engineer (f/m/d)

Tražimo djelatnika za naš interni tim za IT podršku za rad u našem odjelu IT usluga, s početkom u najkraćem mogućem roku.

PCB-Layout Designer for Hardware-Product-Development (m/f/d)

Naše obitelji hardverskih proizvoda koriste se za realizaciju zahtjevnih upravljačkih i simulacijskih sustava u različitim slučajevima korištenja. Tražimo dizajnera rasporeda PCB-a za razvoj složenih PCB-a sa signalom velike brzine u suradnji s našim programerima za proširenje našeg odjela za razvoj hardvera. Nudimo uzbudljiv i izazovan posao kandidatima s profesionalnim iskustvom, kao i savršen početak predanim diplomantima. Kao član našeg agilnog tima, surađivat ćete u specifikaciji i dizajnu složenih signalnih tiskanih ploča velike brzine za nove hardverske komponente.

Application Engineer/Computer Scientist (f/m/d) - Model-Based Production Software Development

Tražimo inženjere aplikacija (m/ž/d) s talentom za informatiku da se pridruže našim inženjerskim timovima što je prije moguće. Širom svijeta pomažemo našim klijentima da svoj proizvodni softver na putu dovedu uz dSPACE TargetLink®. Radimo u malim, agilnim timovima koji usko surađuju sa specijalističkim odjelima naših domaćih i međunarodnih kupaca. Vodeći proizvođači automobila počeli su se oslanjati na razvoj ECU-a temeljenog na modelu u grafičkom okruženju MATLAB®, Simulink® i Stateflow®, gdje se C kod spreman za proizvodnju automatski generira pomoću dSPACE TargetLink. Podržavamo naše klijente tijekom cijelog procesa razvoja dizajniranjem rješenja i knjižnica specifičnih za kupce te im pomažemo u uspostavljanju učinkovitih tijekova rada, uključujući sigurnosno kritične aplikacije.

Application Engineer (f/m/d)

Za naš ured u Zagrebu dSPACE traži kreativne i motivirane stručnjake. Radit ćete na uzbudljivim i tehnološki najsuvremenijim projektima, u područjima izrade prototipa kontrole i simulacije hardvera u petlji (HIL).

C#/.NET Software Developer (f/m/d)

Za naš ured u Zagrebu dSPACE traži kreativne i motivirane stručnjake. Radit ćete na uzbudljivim i tehnološki najsuvremenijim projektima razvoja proizvoda, u područjima izrade kontrolnih prototipa i simulacije hardvera u petlji (HIL).