Direktorica poslovnog razvoja TiVo-a Lisette Preston-Barnes među prvim govornicima na NEM Networku

Direktorica poslovnog razvoja TiVo-a Lisette Preston-Barnes među prvim govornicima na NEM Networku

Lisette Preston-Barnes iz TiVo-a, Adam Cunningham iz Allied Global Marketinga, Dan Sefton iz Seven Seas Filmsa, Guy Bisson iz Ampere Analysisa i Dragan Marjanović iz Bitmovina samo su neki od prvih govornika koji će sudjelovati na panelima, 1 na 1 razgovorima i case studyjima u sklopu nove platforme za profesionalce iz TV industrije – NEM Network.

NEM Network kreće s radom 19. kolovoza 2020. i sastojat će se od dva glavna elementa – B2B VOD-a i B2B Platforme. Svake srijede u 15:00, kada će se postavljati novi video na B2B VOD, neki od najvažnijih stručnjaka iz TV industrije dijelit će svoja poslovna iskustva na panel diskusijama, 1 na 1 razgovorima i case studyjima. NEM Network će također imati prostor za online networking na B2B Platformi gdje će se korisnici moći grupno ili individualno dopisivati i zvati te će primati novosti iz svijeta TV industrije u posebno kreiranom Business newsfeedu. Tijekom prvog mjeseca, od pokretanja NEM Networka do 19. rujna, svi korisnici će moći gledati B2B VOD i isprobati B2B Platformu potpuno besplatno.

NEM Network će pokrivati najrelevantnije teme iz TV industrije Prvi video koji će biti objavljen na B2B VOD-u 19. kolovoza je case study koji će prezentirati Guy Bisson, Research Director iz Ampere Analysisa. U „pogledu iznutra“, Bisson će podijeliti svoje mišljenje o tome dominiraju li streaming servisi Pay-TV-jem u 2020. godini.

Prvi panel koji će biti dostupan na NEM Networku od 9. rujna bit će o prilikama i/ili izazovima za tehnološke kompanije uslijed globalnih promjena i iznenadnog rasta konzumacije TV sadržaja. Jedna od sudionica na panelu je Lisette Preston-Barnes, Business Development Director iz TiVo-a. S 15-godišnjim iskustvom u medijskoj industriji i TV oglašavanju, Preston-Barnes je utemeljila napredno oglašavanje i analitičko poslovanje u EMEA regiji za TiVo te je razvila regionalnu strategiju rasta za podupiranje TiVo-ovih proizvoda Sponsored Content Discovery i Television Data. Uz Preston-Barnes, na panelu će sudjelovati i Dragan Marjanović, Product Specialist u Bitmovinu, a diskusiju će moderirati Maria Rua Aguete, Executive Director i Technology Fellow u tvrtki Omdia.

Prvi 1 na 1 razgovor koji će se moći gledati od 26. kolovoza bit će s Adamom Cunninghamom, Chief Global Strategistom iz kompanije Allied Global Marketing. Fokus razgovora je kako osigurati uspješnu marketinšku kampanju za serije na linearnoj televiziji u odnosu na streaming servise. Dok klijenti Allieda uključuju kompanije kao što su Netflix, HBO, Universal Studios, Disney i mnoge druge, Cunninghamova uloga u kompaniji uključuje vođenje širenja poslovanja na internacionalna tržišta.

Još jedan zanimljiv razgovor koji će se voditi tijekom prvog mjeseca NEM Networka bit će s Danom Seftonom iz Seven Seas Filma, autorom i scenaristom serije The Mallorca Files. Uz uvid u svoj projekt, Sefton će podijeliti iskustvo pisanja za internacionalnu televizijsku publiku u diskusiji pod nazivom “The Mallorca Files: Creating the European Writers Room” koja će se moći gledati od 2. rujna. Razgovor sa Seftonom vodit će Michael Pickard, urednik magazina i portala Drama Quarterly u vlasništvu

C21 Media.

NEM-ov TV Writing Contest premješten na NEM Network Nakon uspješnog prvog izdanja NEM-ovog TV Writing Contesta, drugo izdanje natjecanja za profesionalne i amaterske scenariste bit će održano online, također u sklopu NEM Networka. Članovi žirija koji će ove godine ocjenjivati pristigle projekte su kompanije poput HBO Europe, Beta Film, RAI, Hrvatska Radiotelevizija, RTL Hrvatska, PÖFF - Black Nights Film Festival, CineLink Industry Days, Zig Zag Productions, Torino Film Lab, Joyrider i Screenwriters School Michaela Luckera. Rok za prijavu projekata je 19. listopada, a Contestant Package koji je obavezan za sudjelovanje u natjecanju kao i ostale Early Bird ponude dostupne su na NEM Network službenim web stranicama.

Još iz kategorije

Dolazi vrijeme novih oblika tvornica uz korištenje proizvodnih alata

Dolazi vrijeme novih oblika tvornica uz korištenje proizvodnih alata

16.01.2022.

Najnoviji Ericssonov IndustryLab izvještaj iz serije „Budućnost kompanija“ predviđa veliki zamah u transformaciji proizvodnih poduzeća u narednim godinama, uključujući brzi rast proizvodnih alata koje omogućuje ICT poput proširene stvarnosti, egzoskeleta i daljinskog upravljanja.

CES 2022: Hyundai predstavio viziju budućnost vozila i transporta

CES 2022: Hyundai predstavio viziju budućnost vozila i transporta

15.01.2022.

Hyundaijeva vizija budućnosti vozila i transporta je modularna te se na CES sajmu u Las Vegasu južnokorejski proizvođač automobila i robota to odlučio pokazati kroz konceptualne modele koji objedinjuju oboje. Uz Plug and Drive i Drive and Lift, Hyundai je pokazao što misli o onome što dolazi.

CES 2022: Nvidia objavila besplatnu dostupnost Omniversa kreatorima Nvidia GeForce Studija

CES 2022: Nvidia objavila besplatnu dostupnost Omniversa kreatorima Nvidia GeForce Studija

11.01.2022.

Nvidia se pohvalila da je besplatna verzija Omniversea, njenog 3D dizajna, suradnje i simulacije u stvarnom vremenu, sada općenito dostupna kreatorima Nvidia GeForce Studio s RTX GPU-ovima.