DHL Express predstavlja novu glazbenu inicijativu u suradnji s Universal Musicom

DHL Express predstavlja novu glazbenu inicijativu u suradnji s Universal Musicom

DHL Express u suradnji s Universal Music Groupom (UMG predstavlja FAST-TRACK, novu glazbenu platformu koji spaja umjetnike i fanove kombinirajući ogromno znanje i iskustvo obje kompanije.

FAST-TRACK program je progresivna inicijativa s ciljem pružanja  glazbe budućnosti već danas! Cilj projekta je podrška novim talentiranim umjetnicima i služi kao platforma za distribuciju glazbe širom svijeta. Na širem planu, program za cilj ima i zbližavanje glazbenika i fanova uz omogućavanje inovativnih digitalnih pristupa nastupima, jedinstvenim sadržajima, ekološkim inicijativama, te još mnogo toga. FAST-TRACK, jednostavno rečeno, teži plasiranju i pristupu nezaboravnim glazbenim iskustvima.

FAST-TRACK je program s non-stop pristupom koji spaja globalnu publiku s novim glazbenicima stvaranjem i dijeljenjem inspirativnih glazbenih trenutaka, zabave i uključenosti kako umjetnika, tako i glazbenika. Više nego itko prije nas, platforma ima želju zbližiti umjetnike i obožavatelje, otkrivajući neispričane priče iza umjetnikovog kreativnog procesa, i istovremeno pomažući u njihovom jedinstvenom umjetničkom putovanju.

Projekt udružuje dva legendarna UMG-ova glazbena studija Abbey Road iz Velike Britanije i Capitol iz SAD-a koji će svojim ogromnim iskustvom i stručnošću podržati mnoštvo kreativnih glazbenika i proslaviti njihov neprikosnoven talent.

„Abbey Road je već desetljećima etabliran kao platforma za razvijanje novih talenata i bezbroj je glazbenih ikona karijeru započelo baš u našem studiju,“ kazao je Jeremy Huffelman, Generalni manager Abbey Road studija. „Kroz suradnju s DHL-om predano ćemo raditi na tome da glazba fanovima postane što dostupnija, posebice u ovo doba izoliranosti“, objašnjava Huffelman.

Opsežan DHL FAST-TRACK program započet će predstavljanjem glazbenice i kantautorice Zoe Wees iz Hamburga. Svojim se planetarno poznatim debijem iz 2020. godine, „Control“, dokazala kao iznimno talentirana pjevačica a njezin dubok i emocijama nabijen vokal raspirio je maštu fanova širom svijeta. Na FAST-TRACKU je uz pratnju benda 1. srpnja po prvi puta nastupila u ulozi headlinera i time se etablirala kao umjetnica čije vrijeme tek dolazi. Koncert pogledajte OVDJE.

Ključnu su ulogu u popularnosti ove pjevačice imali fanovi a njezine pjesme imaju preko 600 milijuna klikova. Sada uz pomoć FAST-TRACKA fanovi imaju mogućnost pružiti Zoe još veću podršku na putu od lokalne do svjetski poznate glazbenice. Svaka njezina pjesma prenosi dirljivu priču, a nastup u Kampnagelu, na najvećoj neovisnoj pozornici u Hamburgu, nadmašio je sva očekivanja.

Za ovu je instrumentalisticu to bio nastup za pamćenje kao prvi u njezinoj karijeri koji se prenosio putem streama te tako bio dostupan publici širom svijeta.

Zoe Wees iznimno je sretna zbog ovog prijelomnog događaja u njezinoj karijeri te snažno podupire FAST-TRACK platformu. „Zahvaljujući DHL-ovom FAST-TRACKU i njihovoj pomoći pri prijenosu mog prvog nastupa u ulozi headlinera, dobila sam priliku nastupati u rodnome gradu dok me istovremeno mogao gledati cijeli svijet“, ističe Wees.

U skladu s DHL-ovom strašću za inovacijom, studio u Abbey Roadu u Londonu Zoein je  nastup ovjekovječio na vinilu i tako ga učinio besmrtnim. Sada njezini FAST-TRACK fanovi imaju ekskluzivnu priliku nabaviti ovaj album, tiskan u ograničenom izdanju. Uz pomoć DHL-ove stručnosti i brzine sretni će fanovi dobiti album putem specijalne pošiljke a DHL će im na taj način pomoći da osim streama budu bogatiji za još jednu prekrasnu uspomenu.

„Ovdje u Universal Musicu jedna od temeljnih vrijednosti jest podrška novim i talentiranim umjetnicima i njihovom putu ka uspjehu,“ ističe izvršni potpredsjednik UMG-a. „DHL je partner koji s nama dijeli strast prema njegovanju inovacije i pruža podršku našem cilju da spojimo fenomenalne glazbenike s milijunima obožavatelja diljem svijeta“.

Unatoč nepredvidivim vremenima, šou se nastavlja i DHL FAST-TRACK će tijekom ove i sljedećih godina biti dom sve većem broju inspirativnih glazbenih trenutaka. Program će se 2022. u suradnji s Capitol Studiom proširiti i na azijski kontinent, a mi ćemo nastaviti promovirati najnovije talente sa svježim pristupom glazbi te ih podržavati na putu od lokalnih do svjetski poznatih umjetnika.