Deset perspektivnih startupa dolazi u Zagreb na Shift Money

Deset perspektivnih startupa dolazi u Zagreb na Shift Money

Konferencija o budućnosti financijskih usluga, Shift Money, održat će se 26. i 27. studenog u Zagrebu. Na njoj će se govoriti o novim načinima plaćanja, blockchainu te revolucionarizaciji zajmova i osiguranja. Na događaju će ujedno sudjelovati i deset perspektivnih FinTech startupa.

Shift Money će okupiti predstavnike najznačajnijih tvrtki i stručnjake iz svih sektora FinTech industrije koji će raspravljati o budućnosti novca. Na pozornici će svoje ideje i iskustva predstaviti preko 40 vodećih stručnjaka koji će govoriti o novim načinima plaćanja, blockchainu te revolucionarizaciji zajmova i osiguranja. Nekolicina stručnjaka dolazi iz tvrtki kao što su Barclays, The Economist, Citi Bank, Lloyds Bank, Mashable, Coinbase i mnogih drugih.

Osim poznatih i priznatih stručnjaka, u radu konferencije sudjelovat će i neka nova lica na tržištu koje se ubrzano mijenja. Tako će deset startupa iz cijelog svijeta dobiti priliku predstaviti svoje ideje ispred žirija, investitora i novinara te ih uvjeriti kako upravo oni mogu najviše utjecati na industriju financijskih tehnologija. Projekti poput tih zaslužni su za promjene koje svakim danom dolaze sve više do izražaja i mijenjaju način na koji koristimo novac.

Uz njih, unutar izložbenog prostora Laube, svoja će mjesta pronaći više od stotinu tvrtki iz FinTech svijeta. Banke i velike tvrtke bit će prisutne odmah pokraj manjih, novih tvrtki i startupa. Njihova kombinacija omogućit će pogled iz više kutova na nove tehnologije u FinTechu i njihov potencijal. Više informacija, raspored konferencije te ulaznice možete pronaći na službenoj stranici money.shiftconf.co.