Dell postao IT partner Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

Dell postao IT partner Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

Dell i Zagrebački inkubator poduzetništva potpisali su ugovor o suradnji kojim Dell postaje informatički partner ZIP-a. Dell će osigurati informatička rješenja koja će pomoći radu ZIP-a i na taj način podržati razvoj malog poduzetništva.

„Poduzetništvo je sastavni dio naše DNA i naša je želja omogućiti ljudima da koristeći inovativna rješenja postignu željene rezultate, ostvare kompetitivnu prednost i prošire svoje poslovanje“, istaknula je  Filipa Petrović, marketing menadžer za Jugoistočnu Europu, dodajući kako je Dell osnovan prije nešto više od 28 godina u studentskom domu te prepoznaje važnost poticanja novih ideja.

Dell je izrazito usmjeren na pružanje cjelovitih informatičkih rješenja, čime privatnim i poslovnim korisnicima želi omogućiti sve što im je potrebno od IT infrastrukture. U posljednje četiri godine Dell je uložio više od 10 milijuna dolara u razvoj inovativnih rješenja, a  akvizicijom kompanija poput Wyse, Kace, Sonicwall i drugih, tvrtka je ojačala svoju poziciju u segmentu virtualizacije, poslovanja u oblaku, pružanja sigurnosnih rješenja i optimizacije IT sustava.

Poticanje poduzetništva u skladu je Dellovom globalnom inicijativom pod nazivom Powering the Possible, kojom tehnologiju i stručnost želi staviti u službu ljudi te stvoriti mogućnosti za transformiranje potencijala u širu društvenu vrijednost.

 

„Iznimno smo zadovoljni što ulazimo u partnersku suradnju s tvrtkom DELL, koja će timovima u ZIP-u omogućiti rad na modernoj i snažnoj računalnoj opremi i osigurati vrhunsku tehnološku podršku.“, izjavio je Saša Cvetojević, dopredsjednik Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.