Dell glavni IT sponzor Exit Festivala u Novom Sadu

Dell glavni IT sponzor Exit Festivala u Novom Sadu

Ovogodišnji Dell Silent Disco posetiocima će omogućiti da uživaju u jedinstvenom muzičkom doživljaju na tri različite frekvencije koje će im biti dostupne na slušalicama dobjenim na ulazu.

Osim brojnih iznenađenja na Silent Disco flooru, Dell najavljuje da će svi posjetitelji imati prilike isprobati najnoviji Inspiron 5523 ultrabook, kojeg korisnici u svakom trenutku mogu koristiti kao potpuno opremljen mobilni uređaj, multimedijalni studio ili kućni bioskop. Opremljen HD panelom i Dell Truelife tehnologijom, Dell Inspiron 5523 osigurava visokokvalitetnu sliku i preciznost boja, a dostupan je i u modelu s touch-screenom.

Dell je već drugu godinu zaredom IT sponzor Exit Festivala, najpoznatijeg letnjeg muzičkog festivala u regiji koji se održava od 2000. godine u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Ovaj festival se profilisao kao jedan od najznačajnijih u Evropi a i šire, te je dosad već ugostio brojna zvučna imena, a ove godine će između ostalih nastupati Atoms For Peace, David Guetta, Fatboy Slim, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Nick Cave and the Bad Seeds, Prodigy, i mnogi drugi.

Uz sponzorstvo Exit Festivala, Dell održava svoju tradiciju pružanja novih muzičkih iskustava brojnim ljubiteljima dobre muzike i zabave širom sveta, nastavljajući svoj niz podržavanja muzičkih događaja i festivala u svetu kojem su već prethodila sponzorstva MTV Europe Awards te festivala Bonnaroo, Lollapalooze i Coachelle.

Još iz kategorije

U Beču do kraja 2020. tisuću e-punionica

U Beču do kraja 2020. tisuću e-punionica

17.01.2020. komentiraj

Bečko energetsko poduzeće „Wien Energie“ kontinuirano razvija gradsku infrastrukturu za punjenje električnih automobila. Postavljanje e-punionica i prelazak na električnu mobilnost ključni su za ispunjenje ciljeva Pariškog sporazuma o klimatskim promjenama. Naime, automobili koji se pune „zelenom“ električnom energijom za vrijeme svoga trajanja proizvedu i do 75 % manje stakleničkih plinova od automobila s motorom s unutarnjim izgaranjem.

Hrvatska nadmašila razvijenije zemlje u digitalnom učenju

Hrvatska nadmašila razvijenije zemlje u digitalnom učenju

17.01.2020. komentiraj

Centar za europske političke studije (CEPS) istražio je uspješnost europskih zemalja u digitalnom učenju i ustanovio da su Estonija, Nizozemska i Finska napredovale u digitalnom obrazovanju, dok su se Italija i Njemačka našle na začelju ljestvice.

Blagi rast deficita u robnoj razmjeni EU s ostatkom svijeta

Blagi rast deficita u robnoj razmjeni EU s ostatkom svijeta

16.01.2020. komentiraj

Prema svježe objavljenim podacima Eurostata, u prvih je jedanaest mjeseci prošle godine ukupna vrijednost robnog izvoza EU na godišnjoj razini povećana za 3,5%, a uvoza za 3,6%, tako da je deficit robne razmjene povećan s 22,6 milijardi eura u 2018. na 25,8 milijardi eura. Osim toga, u skladu s usporavanjem globalnog rasta i rasta EU u prošloj godini i rastućim trgovinskim protekcionizmom, ostvarene su stope rasta izvoza i uvoza EU bile niže nego u prethodnoj godini, kada su u istom razdoblju iznosile 4,9% i 6,8%.