Dell glavni IT sponzor Exit Festivala u Novom Sadu

Dell glavni IT sponzor Exit Festivala u Novom Sadu

Ovogodišnji Dell Silent Disco posetiocima će omogućiti da uživaju u jedinstvenom muzičkom doživljaju na tri različite frekvencije koje će im biti dostupne na slušalicama dobjenim na ulazu.

Osim brojnih iznenađenja na Silent Disco flooru, Dell najavljuje da će svi posjetitelji imati prilike isprobati najnoviji Inspiron 5523 ultrabook, kojeg korisnici u svakom trenutku mogu koristiti kao potpuno opremljen mobilni uređaj, multimedijalni studio ili kućni bioskop. Opremljen HD panelom i Dell Truelife tehnologijom, Dell Inspiron 5523 osigurava visokokvalitetnu sliku i preciznost boja, a dostupan je i u modelu s touch-screenom.

Dell je već drugu godinu zaredom IT sponzor Exit Festivala, najpoznatijeg letnjeg muzičkog festivala u regiji koji se održava od 2000. godine u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Ovaj festival se profilisao kao jedan od najznačajnijih u Evropi a i šire, te je dosad već ugostio brojna zvučna imena, a ove godine će između ostalih nastupati Atoms For Peace, David Guetta, Fatboy Slim, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Nick Cave and the Bad Seeds, Prodigy, i mnogi drugi.

Uz sponzorstvo Exit Festivala, Dell održava svoju tradiciju pružanja novih muzičkih iskustava brojnim ljubiteljima dobre muzike i zabave širom sveta, nastavljajući svoj niz podržavanja muzičkih događaja i festivala u svetu kojem su već prethodila sponzorstva MTV Europe Awards te festivala Bonnaroo, Lollapalooze i Coachelle.

Još iz kategorije

Prava osiguranika HZZO na privremenu nesposobnost za rad zbog pojave koronavirusa

Prava osiguranika HZZO na privremenu nesposobnost za rad zbog pojave koronavirusa

27.02.2020. komentiraj

Iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) su zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (2019nCov) izdali priopćenje o pravima osiguranika koji su privremeno nesposobni, odnosno spriječeni za rad jer su bili u kontaktu s oboljelima od koronavirusa ili su bili na područjima zahvaćenim epidemijom.

Microsoft osvježio Office aplikaciju za iOS i Android

Microsoft osvježio Office aplikaciju za iOS i Android

26.02.2020. komentiraj

Microsoft se konstantno trudi poboljšati Office mobilne aplikacije za iOS i Android operativne sustave, pa je tako 5. prosinca prošle godine pružio uvid u ono što je napokon i stiglo. Dakle, nova Office aplikacija za iOS i Android dostupna je.

Broj Bitcoin bankomata u svijetu brzo raste i sada ih je gotovo 7000

Broj Bitcoin bankomata u svijetu brzo raste i sada ih je gotovo 7000

26.02.2020. komentiraj

Bitcoin odavno nije nekakav marginalni hit već je planetarno popularan, na njemu se može zaraditi i koristi se kao sredstvo plaćanja u raznim dijelovima svijeta. Ali, ako želite fizički do novca, nemate baš puno izbora bez obzira što se to polako mijenja. Zato je zanimljivo vidjeti u kojim zemljama svijeta postoji najviše bankomata za bitcoin.