Deezer predstavio novu Windows 8 aplikaciju

Deezer predstavio novu Windows 8 aplikaciju
Fotolia

Glazbeni streaming servis Deezer pokrenuo je potpuno novu aplikaciju za Windows 8, sa svježim sučeljem i jedinstvenim značajkama. Obožavatelji glazbe tako u više od 180 zemalja diljem svijeta mogu uživati u neograničenom pristupu više od 20 milijuna pjesama i na svojem Windows 8 uređaju.

Deezer želi ljubiteljima glazbe dati privlačan doživljaj koji će vratiti vrijednost glazbi, a Deezer aplikacija za Windows 8 je osmišljena baš za to. Touch-screen sučelje nudi odlično korisničko iskustvo čime ljubitelji glazbe mogu sami uređivati i prilagoditi svoj Deezer home page, ovisno o omiljenim izvođačima i pjesmama. Aplikacija je osmišljena i kako bi se brzinom i fluidnošću savršeno uklopila u korisničko sučelje koje nudi Windows 8.

„Windows 8 nudi lijep način da otkrijete svoju najdražu glazbu! Nama u Deezeru je ultimativni cilj dati ljubiteljima glazbe najbolje moguće iskustvo dok istražuju novu glazbu i slušaju onu koju vole! Nova Windows 8 aplikacija je još jedan važan korak na tom putu!“ rekao je Alexandre Croiseaux, VP Product, iz Deezera.

Ljubitelji Deezera i korisnici Windowsa 8 imat će i dalje jednak pristup svojim omiljenim pjesmama, isti pažljivo biran sadržaj uredničkog tima i jednaku mogućnost za otkrivanje novih izvođača, no tu su i neke potpuno nove značajke specifične za Windows 8.

Deezer zna da ljudi ne obavljaju samo jednu stvar dok su online, pa će tome svakako pomoći Deezer Snap, zahvaljujući kojem korisnici mogu nastaviti sa surfanjem ili čitanjem e-mailova dok u isto vrijeme imaju direktan pristup svojim Deezer playlistama i temeljnim kontrolama. Aplikacija omogućuje i dijeljenje omiljene glazbe putem raznih društvenih mreža zahvaljujući Windows 8 Share Charmu, a radi i sa Windows 8 Search sustavom.