Deezer predstavio novu Windows 8 aplikaciju

Deezer predstavio novu Windows 8 aplikaciju

Foto: Fotolia

Glazbeni streaming servis Deezer pokrenuo je potpuno novu aplikaciju za Windows 8, sa svježim sučeljem i jedinstvenim značajkama. Obožavatelji glazbe tako u više od 180 zemalja diljem svijeta mogu uživati u neograničenom pristupu više od 20 milijuna pjesama i na svojem Windows 8 uređaju.

Deezer želi ljubiteljima glazbe dati privlačan doživljaj koji će vratiti vrijednost glazbi, a Deezer aplikacija za Windows 8 je osmišljena baš za to. Touch-screen sučelje nudi odlično korisničko iskustvo čime ljubitelji glazbe mogu sami uređivati i prilagoditi svoj Deezer home page, ovisno o omiljenim izvođačima i pjesmama. Aplikacija je osmišljena i kako bi se brzinom i fluidnošću savršeno uklopila u korisničko sučelje koje nudi Windows 8.

„Windows 8 nudi lijep način da otkrijete svoju najdražu glazbu! Nama u Deezeru je ultimativni cilj dati ljubiteljima glazbe najbolje moguće iskustvo dok istražuju novu glazbu i slušaju onu koju vole! Nova Windows 8 aplikacija je još jedan važan korak na tom putu!“ rekao je Alexandre Croiseaux, VP Product, iz Deezera.

Ljubitelji Deezera i korisnici Windowsa 8 imat će i dalje jednak pristup svojim omiljenim pjesmama, isti pažljivo biran sadržaj uredničkog tima i jednaku mogućnost za otkrivanje novih izvođača, no tu su i neke potpuno nove značajke specifične za Windows 8.

Deezer zna da ljudi ne obavljaju samo jednu stvar dok su online, pa će tome svakako pomoći Deezer Snap, zahvaljujući kojem korisnici mogu nastaviti sa surfanjem ili čitanjem e-mailova dok u isto vrijeme imaju direktan pristup svojim Deezer playlistama i temeljnim kontrolama. Aplikacija omogućuje i dijeljenje omiljene glazbe putem raznih društvenih mreža zahvaljujući Windows 8 Share Charmu, a radi i sa Windows 8 Search sustavom.

Još iz kategorije

Viber o propustima u WhatsAppu

Viber o propustima u WhatsAppu

20.05.2019. komentiraj

Pogreške i propuste konkurencije tvrtke često koriste kako bi istaknule prednosti vlastitih rješenja. Tako se po pitanju nedavnih kršenja privatnosti korisnika WhatsAppa službeno oglasio Rakuten Viber.

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

19.05.2019. komentiraj

Nakon Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga i Beograda, konferencija SAS Analytics Day održana je i u Zagrebu. Na hrvatskom izdanju tog događaja okupilo se gotovo 200 sudionika.

Mobitel kao ključ za vaše vozilo

Mobitel kao ključ za vaše vozilo

19.05.2019. komentiraj

Njemački automobilski gigant BMW u veljači prošle godine prezentirao je mogućnost “pretvaranja” mobilnog uređaja u ključ vozila, što su Nijemci odlično prihvatili jer prema istraživanju, njih 76 posto voljelo bi tako koristiti svoje limene ljubimce.