Deezer predstavio novu Windows 8 aplikaciju

Deezer predstavio novu Windows 8 aplikaciju

Foto: Fotolia

Glazbeni streaming servis Deezer pokrenuo je potpuno novu aplikaciju za Windows 8, sa svježim sučeljem i jedinstvenim značajkama. Obožavatelji glazbe tako u više od 180 zemalja diljem svijeta mogu uživati u neograničenom pristupu više od 20 milijuna pjesama i na svojem Windows 8 uređaju.

Deezer želi ljubiteljima glazbe dati privlačan doživljaj koji će vratiti vrijednost glazbi, a Deezer aplikacija za Windows 8 je osmišljena baš za to. Touch-screen sučelje nudi odlično korisničko iskustvo čime ljubitelji glazbe mogu sami uređivati i prilagoditi svoj Deezer home page, ovisno o omiljenim izvođačima i pjesmama. Aplikacija je osmišljena i kako bi se brzinom i fluidnošću savršeno uklopila u korisničko sučelje koje nudi Windows 8.

„Windows 8 nudi lijep način da otkrijete svoju najdražu glazbu! Nama u Deezeru je ultimativni cilj dati ljubiteljima glazbe najbolje moguće iskustvo dok istražuju novu glazbu i slušaju onu koju vole! Nova Windows 8 aplikacija je još jedan važan korak na tom putu!“ rekao je Alexandre Croiseaux, VP Product, iz Deezera.

Ljubitelji Deezera i korisnici Windowsa 8 imat će i dalje jednak pristup svojim omiljenim pjesmama, isti pažljivo biran sadržaj uredničkog tima i jednaku mogućnost za otkrivanje novih izvođača, no tu su i neke potpuno nove značajke specifične za Windows 8.

Deezer zna da ljudi ne obavljaju samo jednu stvar dok su online, pa će tome svakako pomoći Deezer Snap, zahvaljujući kojem korisnici mogu nastaviti sa surfanjem ili čitanjem e-mailova dok u isto vrijeme imaju direktan pristup svojim Deezer playlistama i temeljnim kontrolama. Aplikacija omogućuje i dijeljenje omiljene glazbe putem raznih društvenih mreža zahvaljujući Windows 8 Share Charmu, a radi i sa Windows 8 Search sustavom.

Još iz kategorije

Građani počinju više razmišljati o egzistenciji nego o epidemiji

Građani počinju više razmišljati o egzistenciji nego o epidemiji

27.05.2020. komentiraj

U trenutku kada restrikcije popuštaju, a život se polako normalizira, građani sve više brinu oko budućnosti. Bez obzira na opasnost i sveprisutnost COVID-19 virusa, građani ipak najviše strahuju od posljedica gospodarske krize (46%). Prema istraživanju, zabrinutiji smo zbog mogućeg gubitka posla (33%) nego radi potencijalne zaraze člana obitelji koronavirusom (31%), odnosno vlastitog obolijevanja (28%).

Pokreće se izbor za novu čelnu osobu Hrvatske udruge poslodavaca

Pokreće se izbor za novu čelnu osobu Hrvatske udruge poslodavaca

27.05.2020. komentiraj

Na zajedničkoj sjednici Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca koja je održana uoči najavljene izvanredne sjednice Skupštine HUP-a, Gordana Deranja predložila je Izvršnom odboru HUP-a da se otvori nominacijski postupak izbora novog predsjednika/ce HUP-a.

INFOGRAFIKA: Windows i dalje suvereno dominira na osobnim računalima

INFOGRAFIKA: Windows i dalje suvereno dominira na osobnim računalima

27.05.2020. komentiraj

Microsoft je 4. travnja proslavio 45 godina i fascinantno je da unatoč činjenici da kompaniji nedostaje tako malo do pola stoljeća starosti, njegov softver još uvijek suvereno dominira tržištem osobnih računala.